Laat uw eigen boek professioneel afdrukken

Met meer dan 150 jaar aan expertise en passie voor het vak, staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en een goede service. Of het nu gaat om een persoonlijk project of een commerciële onderneming, wij zijn er om uw verhaal tot leven te brengen.

Boekdruk met passie

Heeft u met toewijding een boek geschreven, investerend in tijd, kennis en passie? Dan verdient uw werk niets minder dan de hoogste kwaliteit bij het drukken. Vertrouw dan op onze expertise, een bedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het vak. Sinds 1852 hebben wij ons gespecialiseerd in het drukken van boeken en delen we graag onze kennis met u. 

De cover van het boek Cargopilot, gedrukt door Flevodruk Harlingen

Veel ervaring

Met een schat aan ervaring en expertise bieden wij een scala aan diensten om uw boekproductie vlekkeloos te laten verlopen. Van het verfijnen van uw lay-out tot het leveren van hoogwaardige afdrukopties, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen. Ook voor zeer exclusieve boeken kunt u bij ons goed terecht.

Verschillende bindwijzen

Veel voorkomende bindwijzen voor boeken zijn:

  1. Hardcover: stevige kaft
  2. Softcover: zachte kaft
  3. Paperback: garenloos
  4. Genaaide binding: stevig
  5. Wire-O binding: flexibel
  6. Spiraalbinding: sterk-flexibel

De keuze voor een bepaalde bindwijze hangt af van verschillende factoren, waaronder het beoogde gebruik, de duurzaamheid en het budget.

Boekwerken in cassette

Wilt u een exclusief boek met een bijzondere afwerking? Elke uitdaging gaan wij aan voor het maken van een perfect product, niets is ons te gek!

U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen en overleggen met één van onze specialisten. Op onze pagina  "Inspiratie aan Zee" kunt meer informatie vinden over deze exclusieve cassette.

Offset gedrukt

U wilt 500 of meer exemplaren laten drukken? Dan drukken wij uw boek volgens offsetdruk. Offset is een veelgebruikte druktechniek die met name geschikt is voor het drukken van hoge oplages. Onze vakmensen zorgen dat uw opdacht snel, voordelig en in de hoogste kwaliteit van onze moderne drukpersen rollen en vakkundig gebonden worden.

Digitaal gedrukt

U wilt slechts enkele stuks laten drukken? Dan is digitaal drukken voor u de beste en voordeligste keuze. Dit kan zowel voor hardcover als softcover tot ca 250 stuks. Dankzij het gebruik van een geavanceerde digitale drukpers, realiseren wij drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wij willen dat uw boek volledig aan uw wensen voldoet, en daarom ontvangt u bij een oplage van 50 stuks of hoger, altijd een gratis ingebonden proefboek ter beoordeling.

Hoe krijg ik mijn boek bij alle boekhandels?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar dan? Als u besluit uw dit in eigen beheer uit te geven, dan zit u waarschijnlijk vol met vragen. Bijvoorbeeld hoe krijg ik mijn product op Bol.com? Naast drukker zijn wij ook uitgever. Wij geven u graag tips en advies over het uitgeef vak. U profiteert bij ons dus niet alleen van het mooiste drukwerk voor een juiste prijs, maar ook van kennis over uitgeven.

Bekijk ook eens

Het 25-jarig jubileumboek van Penta Architecten is op hoogwaardige wijze geproduceerd.
Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.
Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
Een bijzondere drukopdracht: een fraaie Japanse bijbel met vergulde snedes in luxe zwarte leren band.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl