Boek drukken

Sinds 1852 zijn wij gespecialiseerd in het drukken van boeken. Profiteer van onze kennis over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze.

Uw boek drukken?

U heeft veel tijd, kennis en passie in het schrijven van uw boek gestopt, dan wilt u toch ook dat uw boek met evenveel aandacht en liefde wordt gedrukt? Laat uw boek drukken door dé specialist. Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 ervaren in het drukken van boeken. Wij delen onze kennis graag met u en adviseren u over de (bijna) eindeloze mogelijkheden in de afwerking en bindwijze. Vanzelfsprekend passend binnen uw budget. Bereken hier ons scherpe tarief.

De cover van het boek Cargopilot, gedrukt door Flevodruk Harlingen

Passie voor boek drukken

Deze pagina in het leven geroepen vanuit onze passie voor boek drukken. Wij zien onszelf niet zomaar als boekdrukker, maar als verlengstuk van uw boek. Het succes van uw boek begint natuurlijk met uzelf, maar daar waar wij bij kunnen dragen doen wij dat graag. Maak daarom gerust gebruik van onze gratis DTP service om ervoor te zorgen dat uw boek de lay-out krijgt die het verdient. Ook denken wij graag met u mee in papierkeuze, formaat, bedrukking, omslag en andere drukmogelijkheden. Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ook voor zeer exclusieve boeken bent u bij ons aan het juiste adres!

Snel online geregeld

Is een boek drukken een intensief karwei? Dat valt mee! Via het contactformulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan voor het drukken van een boek. U krijgt dan snel van ons een offerte in uw mailbox. Gaat u akkoord dan starten wij na ontvangst van het drukbestand de drukpersen. Omdat wij beschikken over onze eigen boeken drukkerij, leveren wij sneller dan menig boekdrukker en bovendien ontvangt u bij ons gratis, vooraf een proefboek als uw boek digitaal gedrukt wordt.

Boekwerken in cassette

Boeken kunnen op vele manieren gemaakt worden. Wilt u een exclusief boek met een bijzondere afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke uitdaging gaan wij aan voor het maken van een perfect product, niets is ons te gek! U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen en overleggen met één van onze boek specialisten. Op onze pagina  "Inspiratie aan Zee" kunt meer informatie vinden over deze exclusieve cassette.

Hoge oplages

U wilt 500 of meer exemplaren van uw boek drukken? Dan drukken wij uw boek volgens offsetdruk. Offset is een veelgebruikte druktechniek die met name geschikt is voor het drukken van hoge oplages. Onze vakmensen zorgen dat uw boek snel, voordelig en in de hoogste kwaliteit van onze moderne drukpersen rollen en vakkundig gebonden worden.

Lage oplages

U wilt slechts enkele stuks van uw boek drukken? Dan is digitaal drukken voor u de beste en voordeligste keuze. Dit kan zowel voor hardcover als softcover tot ca 500 stuks. Dankzij het gebruik van een geavanceerde digitale drukpers, realiseren wij drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wij willen dat uw boek volledig aan uw wensen voldoet, en daarom ontvangt u bij een oplage van 50 stuks of hoger, altijd een gratis ingebonden proefboek ter beoordeling.

Hoe krijg ik mijn boek bij alle boekhandels?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar dan? Als u besluit uw boek in eigen beheer uit te geven, dan zit u waarschijnlijk vol met vragen. Bijvoorbeeld hoe krijg ik mijn boek op Bol.com? Naast drukker zijn wij ook uitgever van boeken. Wij geven u graag tips en advies over het uitgeef vak. U profiteert bij ons dus niet alleen van het mooiste drukwerk voor een lage prijs, maar ook van kennis van het hoogste niveau.

Bekijk ook eens

Wij drukken zeer exclusieve boeken in de hoogste kwaliteit. Onze mogelijkheden en kwaliteit zijn gerust uniek te noemen.
Als drukkerij én uitgeverij dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.
Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Kies voor meer dan 150 jaar ervaring!
Koffietafelboek Cargopilot Captain's Edition van piloot, auteur en fotograaf Christiaan van Heijst.
Wilt u een boek laten drukken? Vraag dan hier gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een boek? Lees het hier!
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.
Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl