Reclame drukwerk

Snel leverbaar en betaalbaar drukwerk. Niks is ons te gek, wij vinden overal een oplossing voor. Een investering die u rendement op gaat leveren.

Reclame drukken

U bent op zoek naar betaalbaar drukwerk voor uw reclame-uitingen? Ons familiebedrijf staat al meer dan 150 jaar garant voor hoogstaande kwaliteit reclamedrukwerk voor een aantrekkelijke prijs. Elke order, groot of klein, wordt razendsnel en met de grootste zorg door ons in behandeling genomen. Wij bezorgen uw drukwerk door heel Europa. Een zee aan inspiratie nodig? Bekijk onze inspiratiepagina.

Reclame drukwerk voor Sunlite Potatoes, gemaakt door Flevodruk harlingen

Flyers al vanaf € 0,01 per stuk

Foldersmagazinespostersraamstickers of flyers? U bedenkt het, wij drukken het. Reclamedrukwerk is vaak tijdelijk drukwerk en daarbij speelt de prijs en snelheid een essentiële rol. Wij begrijpen dit als geen ander en stellen ons daarom altijd flexibel op. Omdat wij beschikken over zowel een digitale printer als een vellenoffset drukpers, kunnen wij altijd de beste prijs/kwaliteit afweging voor u maken. Twijfelt u over het formaat, materiaal of de afwerking? Door onze jarenlange DTP-ervaring kunnen wij u prima adviseren.

Mailing

Wilt u uw relaties verrassen met een leuke mailing? Wij maken ze in allerlei soorten en maten. Verras uw klant met een (luxe) gepersonaliseerde kaart of bijvoorbeeld een leuke box. Wij versturen uw mailing razendsnel in allerlei vormen en maten.

Gratis DTP hulp

De kwaliteit van uw reclamedrukwerk is onze nummer één prioriteit. Daarom controleren wij de door u aangeleverde bestanden voordat ze door de pers rollen. Want een foutje kan iedereen overkomen en zo zorgen we er samen van dat u over mooi en foutloos drukwerk beschikt. Op het moment dat wij een foutje in het bestand constateren (bijvoorbeeld geen afloop, verkeerde pdf-instellingen of fout gebruik van CMYK en Pantone kleuren) dan nemen wij contact met u op en lossen we het samen op.

Bekijk ook eens

Wij drukken dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen.
Een kalender drukken met uw eigen logo erop? Of wat dacht u van een fotokalender met bedrijfsimpressies? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Eigen placemats bedrukken? Misschien voor eigen gebruik of om weg te geven als relatiegeschenk? Flevodruk Harlingen staat garant voor de beste kwaliteit!
Wij drukken posters in vrijwel elk formaat, van A4 tot Abri (formaat bushokje). Bekijk de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Een mailingkaart drukken en direct naar uw (potentiële) klanten versturen? Kies voor Flevodruk Harlingen! Wij staan garant voor de beste kwaliteit!
Een gedrukte A1 posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Snel en voordelig.
Handig in gebruik en sfeervol op ieder bureau. De bureaulegger mag op uw werkplek zeker niet ontbreken! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl