Menukaarten drukken

Wij begrijpen we dat de presentatie van uw restaurant van groot belang is voor uw bedrijf.

Wij helpen u graag bij het drukken van menukaarten die passen bij de stijl van uw restaurant.

Onze drukkerij beschikt over de nieuwste apparatuur en hoogwaardige materialen, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. We weten dat menukaarten vaak aan verandering onderhevig zijn en daarom kunnen we u ook helpen met het ontwerpen van uw menukaart. Onze DTP-afdeling staat voor u klaar om uw ideeën om te zetten in een professioneel ontwerp.

We begrijpen dat u als restauranteigenaar graag wilt dat uw menukaarten er net zo goed uitzien als uw gerechten smaken. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service, zodat u snel uw nieuwe menukaarten in huis heeft. Onze vriendelijke tarieven zorgen er bovendien voor dat u niet te veel betaalt voor de hoogste kwaliteit.

Snelle levering

Wij schakelen snel. Of het nu gaat om last-minute wijzigingen in uw menukaart of het drukken van tijdelijke menu's voor evenementen en feesten, wij staan voor u klaar om het snel en efficiënt te regelen.

Onze drukkerij beschikt over de nieuwste apparatuur en technieken, waardoor wij in staat zijn om in korte tijd een hoogwaardig drukwerk te leveren. U kunt ervan op aan dat uw menukaarten op tijd worden geleverd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Menukaarten ontwerpen

Een mooie, goed verzorgde menukaart draagt bij aan de totale ervaring van uw gasten in uw restaurant. Het ontwerp speelt daarom een belangrijke rol. 

Bij Flevodruk Harlingen bieden wij de extra service van onze DTP-afdeling om de opmaak van uw menukaarten te verzorgen. Onze ontwerpers werken met u samen om een ​​ontwerp te maken dat past bij de uitstraling van uw restaurant. Of u nu een klassieke of moderne uitstraling wilt, wij hebben de ervaring en creativiteit om aan uw wensen te voldoen.

Bovendien kunnen wij u voorzien van advies over de papiersoort, de lettertypen en de afwerking van uw menukaarten, zodat deze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en praktisch in gebruik.

Bekijk ook eens

De mogelijkheden in huisstijl elementen zijn nagenoeg eindeloos, net als ons aanbod in drukwerk.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl