Menukaarten drukken

U heeft een restaurant en wilt uw menukaarten laten drukken? Bij Flevodruk Harlingen hanteren wij vriendelijke tarieven voor de allerbeste kwaliteit.

Ondanks dat u waarschijnlijk regelmatig van menukaart wisselt, is de kwaliteit van de menukaarten wel van belang. U wilt een goede indruk op uw gasten maken en dus moet de menukaart er tiptop in orde uitzien. De menukaart gaat op een avond door vele handen, en daarom is het belangrijk dat gekozen wordt voor de juiste kwaliteit en dikte. Wij hebben ruimschoots ervaring in menukaarten drukken en adviseren u daarom graag.

Snelle levering

Naast een scherpe prijs voor goede kwaliteit, kunnen wij ook razendsnel leveren. Handig, wanneer u last-minute besluit van menukaart te wisselen of bijvoorbeeld een tijdelijk menu nodig heeft voor een evenement of feestje.

Menukaarten ontwerpen

Een mooi verzorgde menukaart draagt bij aan de totaalbeleving van uw gasten. Het ontwerp speelt daarom een belangrijke rol. Indien gewenst kan onze DTP-afdeling de opmaak van uw menukaarten voor u verzorgen. Dit is een extra service van ons, voor u.

Bekijk ook eens

De mogelijkheden in huisstijl elementen zijn nagenoeg eindeloos, net als ons aanbod in drukwerk.
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Al jarenlang drukken wij de mooiste magazines en kunnen we ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl