Offertemap bedrukken

Presenteer uw offerte op een onderscheidende manier met een offertemap van Flevodruk Harlingen.

Bij Flevodruk Harlingen zijn we gespecialiseerd in het produceren van de mooiste offertemappen, die volledig voldoen aan uw wensen. Of het nu gaat om een standaardvorm of een unieke maatwerkvorm, niets is ons te gek. We bieden ook de mogelijkheid om offertemappen met een rug van bijvoorbeeld 5 mm te leveren, zodat u meerdere documenten kunt toevoegen.

Kiest u voor een bestaande vorm, dan bespaart u direct op eventuele stansmeskosten. We hebben een ruime voorraad aan stansmessen, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. De meeste offertemappen zijn geschikt voor A4- of A5-formaat, maar ook maatwerk offertemappen met een eigen vorm zijn bij ons geen enkel probleem. We staan graag voor u klaar om een werktekening te maken.

Bij Flevodruk Harlingen kunt u uw presentatiemappen enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken in full colour en/of met PMS kleuren. Daarnaast bieden we diverse afwerkingsopties, zoals lak, glans- of mat laminaat. Qua papierkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van stevig mc papier tot 1- of 2-zijdig sulfaatkarton, we hebben voor elk doel het juiste materiaal.

Heeft u behoefte aan een offertemap die perfect aansluit bij uw bedrijf? Ons team kan ook het ontwerp voor u verzorgen. Indien u liever zelf het ontwerp wilt maken, zorgen wij ervoor dat u een werktekening ontvangt. Met een goed ontworpen offertemap presenteert u uw offerte op een professionele en onderscheidende wijze aan uw relaties.

Kies voor de expertise van Flevodruk Harlingen en maak een blijvende indruk met een offertemap die de kwaliteit en het professionalisme van uw bedrijf weerspiegelt. Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk ook eens

Uw enveloppen snel en voordelig in goede kwaliteit laten drukken? Bekijk hier de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Het 25-jarig jubileumboek van Penta Architecten is op hoogwaardige wijze geproduceerd.
Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.
Presentatiemappen nodig? Wat is nu een mooiere manier dan uw presentatiemappen te bedrukken met uw eigen huisstijl?

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl