Offertemap bedrukken

Wij maken de mooiste offertemappen in iedere vorm die u wenst, niets is ons te gek. Met of zonder een rug van bijvoorbeeld 5 mm voor meerdere documenten.

Ook kunt u kiezen voor een bestaande vorm, u bespaart dan direct op eventuele stansmeskosten. Wij hebben vele messen op voorraad waar u kosteloos gebruik van kunt maken. De meeste offertemappen zijn geschikt voor A4- of A5-formaat, maatwerk offertemappen met een eigen vorm zijn geen probleem. Een werktekening maken wij graag voor u.

Wij bedrukken uw presentatiemappen enkel- of dubbelzijdig in full colour en/of met PMS kleuren. Afwerken kan met lak of bijvoorbeeld met glans of mat laminaat. De papierkeuze is min of meer onbeperkt, van een stevige mc soort tot 1- of 2-zijdig sulfaatkarton. Wij kunnen uw offertemap ook ontwerpen voor ene perfecte aansluiting bij uw bedrijf. Maakt u liever zelf het ontwerp, dan zorgen wij dat u een werktekening aangeleverd krijgt. Met een goede offertemap presenteert u uw offerte op een onderscheidende manier bij uw relaties.

Bekijk ook eens

Uw enveloppen snel en voordelig in goede kwaliteit laten drukken? Bekijk hier de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Het 25-jarig jubileumboek van Penta Architecten is op hoogwaardige wijze geproduceerd.
Briefpapier is een basiselement van iedere huisstijl. Wij drukken razendsnel briefpapier en leveren in verschillende uitvoeringen.
Presentatiemappen nodig? Wat is nu een mooiere manier dan uw presentatiemappen te bedrukken met uw eigen huisstijl?

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl