Offertemap bedrukken

Wij maken de mooiste offertemappen in iedere vorm die u wenst, niets is ons te gek. Met of zonder een rug van bijvoorbeeld 5 mm voor meerdere documenten.

Ook kunt u kiezen voor een bestaande vorm, u bespaart dan direct op eventuele stansmeskosten. Wij hebben vele messen op voorraad waar u kosteloos gebruik van kunt maken. De meeste offertemappen zijn geschikt voor A4- of A5-formaat, maatwerk offertemappen met een eigen vorm zijn geen probleem. Een werktekening maken wij graag voor u.

Wij bedrukken uw presentatiemappen enkel- of dubbelzijdig in full colour en/of met PMS kleuren. Afwerken kan met lak of bijvoorbeeld met glans of mat laminaat. De papierkeuze is min of meer onbeperkt, van een stevige mc soort tot 1- of 2-zijdig sulfaatkarton. Wij kunnen uw offertemap ook ontwerpen voor ene perfecte aansluiting bij uw bedrijf. Maakt u liever zelf het ontwerp, dan zorgen wij dat u een werktekening aangeleverd krijgt. Met een goede offertemap presenteert u uw offerte op een onderscheidende manier bij uw relaties.

Bekijk ook eens

Uw enveloppen snel en voordelig in goede kwaliteit laten drukken? Bekijk hier de mogelijkheden of krijg gratis advies van onze experts!
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche. Bekijk de voorwaarden hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl