Drukkerij in Friesland (Harlingen)

Ons werkgebied

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland?

Onze drukkerij is gevestigd in de Friese havenstad Harlingen en ons werk reikt tot ver buiten de landsgrenzen. Lokale, nationale en internationale klanten vertrouwen op ons voor hoogwaardig drukwerk. Met onze snelle drukpersen en een team van enthousiaste vakmensen staan we garant voor topkwaliteit en uitstekende service.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en meer te leren over wat ons onderscheidt.

Waarom een drukkerij uit Friesland?

Is het praktisch om een drukker in Harlingen te kiezen als u elders in het land gevestigd bent? Harlingen ligt echt niet boven de poolcirkel en onze klanten komen uit het hele land. Een uur rijden van Amsterdam en nooit files of parkeerproblemen, er staat hooguit eens een brug open. Wij communiceren met de modernste middelen.

De noodzaak van een trip naar Harlingen is er dus vaak niet, maar een bezoek aan ons is goed te combineren met een wandelingetje op de pier om even de zee te zien en ergens een visje te verschalken. In Friesland zijn de mensen immers niet voor niets het gelukkigst van allemaal (volgens onderzoek van het CBS, en wij kunnen dat beamen!)... dus mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze drukkerij in Friesland?

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl