Drukkerij in Friesland

Ons werkgebied

Onze drukkerij is gevestigd in de Friese havenstad Harlingen. Vanuit hier kunnen wij klanten door heel Nederland bedienen.

Bent u gevestigd in onze regio en nieuwsgierig naar onze drukkerij of wilt u kennismaken met onze vakmensen? Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

 

Waarom een drukkerij uit Friesland?

Is het praktisch om een drukker in Harlingen te kiezen als u elders in het land gevestigd bent? Harlingen ligt echt boven de poolcirkel en onze klanten komen uit het hele land. Een uur rijden van Amsterdam en nooit files of parkeerproblemen, er staat hooguit eens een brug open. Wij communiceren met de modernste middelen.

De noodzaak van een trip naar Harlingen is er dus vaak niet, maar een bezoek aan ons is goed te combineren met een wandelingetje op de pier om even de zee te zien en ergens een visje te verschalken. In Friesland zijn de mensen immers niet voor niets het gelukkigst van allemaal (volgens onderzoek van het CBS, en wij kunnen dat beamen!)... dus mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze drukkerij in Friesland?

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl