Header3.png
Doosjes bedrukken

Zoekt u een bedrukt doosje? Wij produceren bedrukte doosjes in allerlei soorten en maten. Bovendien krijgt u altijd deskundig advies voor een optimaal eindresultaat.

Gratismodelgemaakt!
Offerte aanvragen doosjes
Dit zijn uw voordelen
 • Deskundig advies en ontwikkeling
 • Snelle levering
 • Gratis proefmodel
 • Kleine oplage mogelijk
 • Flexibel
 • Hoogwaardig drukwerk
 • Ruime keuze kartonsoorten
 • Gratis DTP-controle
types2.png
TypeDoosje

Kies uw type doosje

Welk doosje u ook wilt, wij maken ze. Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek op de produceren. Samen met u ontwikkelen wij de mooiste doosjes. U kunt kiezen uit verschillende typen doosjes:

 • Doosje met 2 kleppen (voor lichte vullingen)
 • Doosje met autolock bodem (voor grote hoeveelheden)
 • Doosje met Zweedse bodem (zeer sterke bodem)
 • Doosje met klepdeksel (dubbelwandig en grote opening)
 • Brievenbusdoos (past door brievenbus)
 • Maatwerkdoos (helemaal op maat gemaakt)
doosjes2a.jpeg
TweeKleppen Doosje

Doosje met 2 kleppen

Een doosje met twee kleppen heeft een klepsluiting aan de onder- en bovenzijde. Het doosje wordt langs de naad gelijmd. Een doosje met twee kleppen wordt vaak gebruikt voor allerlei doeleinden. Ook is het doosje zeer geschikt voor lichtere vullingen. Bijvoorbeeld vitamine verpakkingen. Deze verpakkingen drukken we veel op scheurvast 300 g/m2 GC1- of GC2-karton.

FFH doosje.png
AutolockBodemDoosje

Doosje met autolock bodem

Doosjes met een autolock bodem kun je snel sluiten en hebben een gelijmde bodem. Autolock doosjes zijn bijzonder, omdat bij het opzetten de bodem automatisch uitvouwt en vergrendelt. Dit zijn handige doosjes om snel op te zetten en te vullen. Ook zijn autolock doosjes zeer geschikt voor zwaardere vullingen en hoge aantallen. Een gevuld autolock doosje kunt u alleen openen aan de bovenzijde bij de insteekklep.

2doosgrootA.jpeg
DoosjeZweedseBodem

Doosje met Zweedse bodem

Een doosje met een Zweedse bodem is eenvoudig en snel op te zetten en heeft een sterke bodem. De bodem kunt zonder lijm in elkaar zetten. Ook is een doosje met Zweedse bodem zeer geschikt voor een zwaardere vulling. U kunt dit doosje alleen openen aan de bovenzijde bij de insteekklep als deze is gevuld.

klepdoos1.jpeg
stevigeKlepDoos

Doos met klepdeksel

Dit is een nette verzenddoos met klepdeksel. Kenmerkend van dit doosje is de grote opening. Doordat het doosje dubbelwandig is, is het een zeer sterke doos. Wij leveren deze dozen plat en ongevouwen, waardoor deze doosjes weinig ruimte in beslag nemen. U kunt ze zelf eenvoudig in elkaar zetten. Natuurlijk kunnen wij ook de doosjes met klepdeksel voor u in elkaar zetten.

brievenbusdoos.png
StevigeVerzendDoos

Brievenbusdoos

Het kenmerk van een brievenbusdoos is dat deze door een brievenbus past. Een brievenbusdoos heeft een klepsluiting aan de onderkant en aan de bovenzijde. U moet deze apart vergrendelen. Wij bedrukken de brievenbusdozen op dik vouwkarton en leveren ze gelijmd aan de lange zijde bij u aan. De brievenbusdozen kunt u in verschillende maten bestellen. Ook kunt u gratis gebruikmaken van onze stansmessen! De brievenbusdoos is ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld kleding, boeken, dvd’s of kleine cadeautjes.

maatwerkdoos.jpg
DeMaatwerkDoos

De maatwerk doos (1) Doosje met deksel

Wilt u een doosje op maat? Wij maken een doosje precies zoals u wilt, geschikt voor elk product. Of u nu een jas wilt verpakken of een schroefje, wij denken graag met u mee. Zo ontwikkelen we samen een perfecte verpakking voor uw product. Voorzie uw verpakking bijvoorbeeld van een venster en een eurosleuf-ophangsysteem. Uw wens is onze uitdaging in maatwerkverpakkingen.

Fastfender.jpg
MaatwerkAutolockDoos

De maatwerk doos (2) Doosje met venster & ophangsleuf

Voor het merk FastFender ontwikkelden wij een maatwerkdoos. Met de Fastfender kan iedereen een stootwil ophangen aan een boot, zonder te knopen! Een mooie uitdaging om hiervoor een doosje te ontwikkelen. Samen kozen we voor een doosje met open venster en een ophangoog. Deze doos heeft een autolock bodem en is gedrukt op 400 grams wit en dik karton. Dankzij de autolock bodem is deze verpakking snel opgezet en gevuld.

mac verpakking.png
DTPhelpdesk

Deskundig advies en ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van een doosje komt veel kijken. U krijgt van ons deskundig advies over de verschillende materiaalsoorten én wij ontwikkelen voor u de perfecte verpakking voor vrijwel elk doel. Voordat wij uw doosje gaan bedrukken maken wij altijd eerst een proefmodel.

Direct een prijs aanvragen voor bedrukte doosjes?
Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact