MDMX

MDMX is een landelijk samenwerkingsverband van grafische bedrijven.

Door kennis en ervaring te delen, samen te innoveren en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, bieden wij onze klanten de beste grafische oplossingen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en investeren daarom in inkoop van grondstoffen, certificering, productie-uitwisseling, kennisontwikkeling, productontwikkeling en innovatie. Ons onderzoek naar marktontwikkeling zorgt ervoor dat wij altijd vooroplopen in de grafische sector.

Ontmoetingsmogelijkheden

Bij MDMX vinden we persoonlijk contact en kennisdeling belangrijk. Daarom komen de directies van onze leden enkele keren per jaar samen op een centrale locatie in Nederland of bezoeken we een van onze leden. Hierbij nodigen we inspirerende gastsprekers uit om kennis en ervaring te delen. Daarnaast organiseren we huiskamersessies, netwerkdagen en fieldtrips om onze leden te laten kennismaken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de grafische sector. Ook hebben onze leden toegang tot een online community, waarin kennis en ervaring gedeeld kan worden.

Overtuiging

Bij MDMX geloven we in een nieuwe manier van ondernemen, gebaseerd op samenwerking en kennisdeling. We weten dat dit een zoektocht is met ups en downs, maar we zijn vastbesloten om onze krachten te bundelen en sterker te worden. Sinds 2000 investeren we in gezamenlijke projecten en maken we goede afspraken. Alle leden zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. We zijn geduldig, maar nemen geen overhaaste beslissingen. En we blijven ons inzetten voor innovatie en verbetering, zodat we onze klanten altijd de beste oplossingen kunnen bieden.

Samenwerking de sleutel tot succes

MDMX is een landelijk netwerk van grafische productiebedrijven met een unieke positie in de sector. De moderne grafische ondernemer moet creatief en veerkrachtig zijn om nieuwe wegen te vinden. MDMX brengt bedrijven samen, bundelt krachten en deelt kennis om zo samen te innoveren en te groeien. Ons integrale best-practise managementsysteem zorgt ervoor dat we voldoen aan de normen van ISO 9001, ISO 14001 en FSC®. We overleggen, werken samen en vertrouwen al 35 jaar op elkaar om succesvol te zijn.

Landelijk netwerk

Kaart met locaties van Digi Groep

Ontdek de kracht van het landelijke netwerk van MDMX! Met zelfstandige grafische bedrijven verspreid over Nederland, zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij snel schakelen. Wij bundelen onze krachten op het gebied van inkoop, certificering, productie-uitwisseling, kennis- en productontwikkeling en marktonderzoek. Met onze gezamenlijke expertise en ervaring zijn wij in staat om u de beste grafische oplossingen te bieden. 

Bekijk ook eens

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Voor de historie van onze drukkerij gaan we ruim 160 jaar terug in de tijd, toen het allereerste nummer van de Harlinger Courant verscheen.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we een prachtig kinderboek hebben gedrukt: 'Kluut en Kanoet ontekken eb en vloed'.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Het is ieder jaar de spannendste discussie in en buiten Friesland: giet it oan? Eén ding is wel zeker; de kalender van ‘de tocht der tochten’ is in ieder geval gedrukt!
Durf op te vallen en kies voor een unieke verpakking. Wij verzamelden een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl