Labels

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van labels op maat, die voldoen aan al uw specifieke eisen en wensen. Of u nu op zoek bent naar labels voor verpakkingen, flessen, dozen, kleding of andere toepassingen, wij kunnen ze voor u maken.

Labeldrukkerij

Snel geproduceerd

Wij zijn trots op het leveren van labels van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen die de industrie te bieden heeft. Bij ons kunt u vertrouwen op vakmanschap en precisie in elk detail.

Of u nu op zoek bent naar losse koudlijmlabels of ingewikkelde stickers op rol, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze geavanceerde productiemethoden garanderen dat uw labels niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Met een team van ervaren experts in huis hebben we de kennis en vaardigheden om zelfs de meest complexe labeluitdagingen aan te pakken. Wij begeleiden u tijdens het hele proces.

Wij zijn gepassioneerd om u te helpen opvallende labels te creëren die een blijvende indruk maken op uw klanten. Vertrouw op onze expertise om ervoor te zorgen dat uw labels niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ze zelfs overtreffen.

Eigen etikettendrukkerij

Ons team van specialisten kijkt graag samen met u naar de beste oplossing welk label het meest geschikt voor u is. Met trots kunnen we eigenlijk zeggen dat we in onze etikettendrukkerij u geheel kunnen ontzorgen op labelgebied. Heeft u ook een verpakking nodig naast uw labels? Naast etiketten produceren wij ook veel verpakkingen. Een ideale combinatie die vaak samengaat, een doosje met een label voor het product, alles op een plek geregeld. Handig toch?

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl