Labels

Als u op zoek bent naar hoogwaardige labels voor uw producten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van labels op maat, die voldoen aan al uw specifieke eisen en wensen. Of u nu op zoek bent naar labels voor verpakkingen, flessen, dozen, kleding of andere toepassingen, wij kunnen het voor u maken.

Labeldrukkerij

Onze labels zijn van de hoogste kwaliteit en worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen.

Wij zijn trots op het leveren van labels van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen die de industrie te bieden heeft. Bij ons kunt u vertrouwen op vakmanschap en precisie in elk detail van uw labels.

Of u nu op zoek bent naar losse koudlijmlabels of ingewikkelde stickers op rol, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze geavanceerde productiemethoden garanderen dat uw labels niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Met een team van ervaren labelmakers in huis hebben we de kennis en vaardigheden om zelfs de meest complexe labeluitdagingen aan te pakken. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw labelbehoeften. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal dat perfect past bij uw product, het bepalen van de ideale kleuren om uw merkidentiteit te weerspiegelen, of het ontwerpen van unieke vormen die de aandacht trekken, wij kunnen u begeleiden tijdens het hele proces.

In onze uitgebreide selectie van labelopties vindt u een breed scala aan hoogwaardige materialen, zoals premium papier, stevig karton, duurzame kunststoffen en meer. Onze uitgebreide kleurenopties stellen u in staat om precies de juiste tinten te kiezen die uw producten en merk vertegenwoordigen. Bovendien bieden we flexibiliteit in vorm en formaat, zodat u labels kunt creëren die perfect passen bij de uitstraling en de functionaliteit die u wenst.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons ervaren team van labelmakers uw visie werkelijkheid maken. Wij zijn gepassioneerd om u te helpen opvallende labels te creëren die een blijvende indruk maken op uw klanten. Vertrouw op onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat uw labels niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw labeldrukwerk tot in de perfectie te verzorgen.

Eigen etikettendrukkerij

Ons team van specialisten kijkt graag samen met u naar de beste oplossing welk label het meest geschikt voor u is. Met trots kunnen we eigenlijk zeggen dat we in onze etikettendrukkerij u geheel kunnen ontzorgen op labelgebied. Heeft u ook een verpakking nodig naast uw labels? Naast etiketten produceren wij ook veel verpakkingen. Een ideale combinatie die vaak samengaat, een doosje met een label voor het product, alles op een plek geregeld. Handig toch?

Ben u op zoek naar een passend ontwerp voor uw labels? Ons dtp-team kan u op alle gebieden helpen om het mooiste ontwerp voor u te maken.   

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl