Labels

De labelmarkt is ongekend groot, er zijn ontelbaar veel verschillende soorten labels te maken. Bijna ieder product is voorzien van een uniek eigen label. Ons team heeft is zeer deskundig op labelgebied, wij hebben veel ervaring met het drukken van labels. Losse koudlijmlabels of ingewikkelde stickers op rol. We lossen de meest complexe vragen over labels voor u op en komen altijd met een passend antwoord.

Zelfklevend of op rol

Alle afmetingen en maten en vormen zijn mogelijk. In kleine- en hoge oplages. Heeft u een label nodig, los, zelfklevend of op rol, wij produceren voor u de mooiste labels geheel naar uw wens.

Eigen etikettendrukkerij

Ons team van specialisten kijkt graag samen met u naar de beste oplossing welk label het meest geschikt voor u is. Met trots kunnen we eigenlijk zeggen dat we in onze etikettendrukkerij u geheel kunnen ontzorgen op labelgebied. Heeft u ook een verpakking nodig naast uw labels? Naast etiketten produceren wij ook veel verpakkingen. Een ideale combinatie die vaak samengaat, een doosje met een label voor het product, alles op een plek geregeld. Handig toch?

Ben u op zoek naar een passend ontwerp voor uw labels? Ons dtp-team kan u op alle gebieden helpen om het mooiste ontwerp voor u te maken.   

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl