Etiketten drukken

Etiketten drukken laat u het beste doen door Flevodruk Harlingen. Wij kunnen perfect uw etiketten drukken, in elke vorm en maat die u wilt. Onze mogelijkheden voor hoogwaardige zelfklevende etiketten zijn ongekend. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage- en hoge oplages.

Papieren natlijmetiketten drukken

Naast zelfklevende etiketten op rol drukken wij ook natlijmetiketten. Natlijmetiketten zijn niet zelfklevend, deze worden met lijm op een fles, flacons, blik of bijvoorbeeld een emmer aangebracht. Het aanbrengen van natlijmetiketten gebeurt meestal op volautomatische etiketteermachines. 

Voordeel van natlijmetiketten is dat ze laag geprijsd zijn en zeer geschikt zijn voor hoge oplages. Ook produceren wij digitaal, lage oplages en gepersonaliseerde natlijmetiketten. Natlijmetiketten werken wij af met een lak die speciaal afgestemd is op uw product.

Het verwerken van natlijmetiketten kan zeer kritisch zijn als u ze met hoge snelheden verwerkt. Samen met u gaan we altijd op zoek naar een optimale afstemming zodat u het hoogste rendement op uw productielijn kunt halen. Wij hebben veel kennis is huis over dit product en delen die graag met u.

Wij drukken natlijmetiketten in de allerhoogste kwaliteit. Full colour in offset, eventueel met metallic inkten en de mooiste PMS-kleuren. Wij werken de etiketten af met de allerbeste lakken. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen maar nog liever komen wij graag bij u langs om kennis te maken.

Bekijk ook eens

Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl