Etiketten drukken

Etiketten drukken laat u het beste doen door Flevodruk Harlingen in Friesland. Wij kunnen perfect uw etiketten drukken, in elke vorm en maat die u wilt. Onze mogelijkheden voor hoogwaardige zelfklevende etiketten zijn ongekend. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage- en hoge oplages.

Kleine en grote oplages

Snelle levering, korte doorlooptijden

Hoogste kwalteit, briljante afdruk

Papieren labels drukken

Bent u op zoek naar een ervaren drukkerij die gespecialiseerd is in het drukken van papieren labels en papieren etiketten? Zoek niet verder! Bij onze drukkerij leveren we hoogwaardige labels die perfect aansluiten op uw behoeften.

Labels zijn een uitstekende keuze voor het labelen van flessen, flacons, blikken en emmers. In tegenstelling tot zelfklevende labels worden natlijmlabels met lijm op het oppervlak aangebracht. Dit proces wordt meestal uitgevoerd met behulp van volautomatische etiketteermachines.

Etiketten laten drukken? Dit zijn uw voordelen!

Onze drukkerij staat bekend om het leveren van labels van de allerhoogste kwaliteit. We maken gebruik van offsetdruk in full colour, met de mogelijkheid om metallic inkten en prachtige PMS-kleuren toe te passen. Daarnaast werken we de labels af met de beste lakken die zorgen voor een langdurige bescherming en een professionele uitstraling.

Etiketten drukken in kleine oplage en grote oplages

Met papieren labels kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden labels worden geproduceerd dankzij digitale druk. Dit maakt gepersonaliseerde labels en unieke ontwerpen haalbaar.

Lage kosten voor grote oplages

Papieren labels zijn budgetvriendelijk en perfect voor grootschalige productie. Ze geven producten professionele labels zonder hoge kosten, ideaal voor hoge oplages.

Verfijnde afwerking met speciale lakken

Papieren labels krijgen een speciale laklaag die bij het product past. Dit verhoogt niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar biedt ook duurzaamheid en bescherming.

Deskundigheid en samenwerking voor optimale resultaat

Voor nauwkeurige labelverwerking, vooral bij hoge snelheden, werkt ons ervaren team samen met klanten. Ze delen hun kennis om een soepele labelverwerking en optimale efficiëntie te garanderen op productielijnen.

Vraag en antwoord

 • Wat is de levertijd van etiketten en labels bij Flevodruk Harlingen?

  Flevodruk Harlingen produceert het drukwerk zelf op eigen drukpersen in eigen huis. Hierdoor kunnen wij drukwerk bijna altijd snel leveren. Digitaal drukwerk (bijvoorbeeld visitekaartjes) kunnen wij direct produceren en binnen een paar uur uitleveren.

 • Hoe lang moet ik op mijn offerte aanvraag wachten?

  Wij gaan direct aan de slag met uw offerte aanvraag. U krijgt van ons snel een reactie, meestal dezelfde dag, in een uitgewerkt voorstel.

 • Is het praktisch om voor een drukker in Harlingen te kiezen?

  Harlingen ligt echt niet boven de poolcirkel en onze klanten komen uit het hele land. Een uur rijden vanuit Amsterdam en nooit files of parkeerproblemen, er staat hooguit eens een brug open. Wij communiceren veelal digitaal per e-mail. De noodzaak van een trip naar Harlingen is er dus vaak niet, maar een bezoek aan ons is goed te combineren met een wandelingetje op de pier om even de zee zien en ergens een visje te verschalken.  

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Prijzen zijn inclusief bezorging. Mocht u uw drukwerk sneller willen hebben kunnen wij een koerier inschakelen. Deze meerkosten spreken wij van te voren duidelijk met u af.

 • Wanneer wordt mijn product geleverd?

  Pallets: Op de dag van levering kunnen wij u 's morgens informeren, met een tijdsblok van 2 uur, wanneer uw zending geleverd wordt. Dit kan per e-mail of sms. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen.

  Pakketjes worden geleverd met een pakketdienst tijdens werkuren.

Bekijk ook eens

Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Stickers drukken wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties.

Maak kennis met onze drukkerij in Friesland

Wilt u meer informatie over onze labels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel 0517-430043 of mail naar info@fh.nl. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie. Nog liever komen we bij u langs, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken en uw specifieke wensen kunnen bespreken.

Kies voor onze drukkerij in Friesland en profiteer van onze expertise, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service bij het drukken van papieren labels.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl