Papieren natlijmetiketten drukken

Bent u op zoek naar hoogwaardige natlijmetiketten voor uw producten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van papieren natlijmetiketten voor diverse toepassingen, zoals flessen, flacons, blikken en emmers.

Onze natlijmetiketten worden geproduceerd met de nieuwste technologieën en afgewerkt met speciale lakken die perfect zijn afgestemd op uw product. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat en een hoge kwaliteit van uw product.

Naast hoge kwaliteit bieden wij ook een snelle productie en kunnen we zowel hoge als lage oplages drukken, zelfs gepersonaliseerd. Wij werken met de mooiste PMS-kleuren en metallic inkten voor een indrukwekkend resultaat.

Onze ervaren professionals staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste opties voor uw producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Bekijk ook eens

Wij drukken etiketten in allerlei vormen en maten. Altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
De lekkerste wijn verdient een goede fles met een prachtig etiket. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Welk doosje u ook wilt, wij maken ze! Geen enkele doos of verpakking is voor ons te gek om te produceren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl