De mooiste wijnetiketten

Wijnetiketten drukken

De lekkerste wijn verdient een goede fles met daarop een prachtig etiket. Wij maken de mooiste wijnetiketten en alle maten en vormen.

Zoekt u ook een vormgever, geen probleem in onze Dtp-studio ontwerpen wij de mooiste etiketten geheel naar uw wens.

Een kleine oplage is geen probleem. Etiketten kunnen als losse stickers geleverd worden maar ook op rol. Nieuwsgierig naar de prijs? Met onze korte doorlooptijden helpen wij u snel.

Bekijk ook eens

Wij maken niet zomaar stickers en etiketten op rol, maar altijd topkwaliteit, razendsnel geleverd in lage en hoge oplages.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Flevodruk is dé bijsluiterspecialist. Wij drukken uw bijsluiters in elke vorm en maat die u wilt!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl