Brochures drukken

Bij Flevodruk Harlingen drukken wij dagelijks vele soorten brochures in uiteenlopende uitvoeringen. Kleine oplages drukken we digitaal, hoge oplages drukken we in offset. Beide in de hoogste kwaliteit en altijd voor een aantrekkelijke prijs.

Een brochure ontwikkel je vaak om je bedrijf, dienst, product (of combinatie) te presenteren aan je potentiële of bestaande klanten.

Om klanten te overtuigen moet je van goeden huize komen, en het is dan ook goed om hier wat extra aandacht aan te besteden. Daarom hebben wij bij Flevodruk Harlingen onze gratis DTP-helpdesk in het leven geroepen. Of het nu gaat om het juiste kleurgebruik, het formaat, indeling of papiersoort, onze vormgevers helpen u graag verder.

Alles is mogelijk

De mogelijkheden om brochures te drukken zijn nagenoeg eindeloos. U heeft bij ons onbeperkte keus in papiersoorten en afwerking. Heeft u zeer specifieke wensen en twijfelt u of het haalbaar is? Wij denken graag in oplossingen en vinden altijd een passend advies. Probeer het maar!

Bekijk ook eens

U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl