Brochures drukken

Op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te promoten?

Een brochure is een gedrukt marketingmateriaal dat vaak wordt gebruikt om informatie over een product, dienst, evenement of organisatie te verstrekken. Het is meestal opgevouwen en bevat tekst, afbeeldingen en grafische elementen om de boodschap op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier te presenteren. Brochures kunnen variëren in grootte, vorm en ontwerp en worden vaak verspreid op beurzen, evenementen, in winkels of via direct mail. Ze zijn bedoeld om potentiële klanten te informeren, te interesseren en te overtuigen.

Bij Flevodruk Harlingen zijn we gespecialiseerd in het drukken van brochures en alles wat daarbij komt kijken. Dankzij onze verfijnde druktechnieken kunnen we zelfs de meest complexe ontwerpen met precisie reproduceren.

Wij streven ernaar om uw brochure perfect af te stemmen op uw wensen en behoeften door een breed scala aan duurzame papiersoorten en afwerkingsopties aan te bieden.

Bekijk ook eens

U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Flyers drukken wij in allerlei verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Ook regelen we graag huis-aan-huisverspreiding in heel Nederland!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
Een gedrukte A1 posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Snel en voordelig.
Als drukkerij begrijpen wij als geen ander het belang van professionele en gepersonaliseerde verpakkingen voor uw producten.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl