krantheader.png
Kranten drukken

Uw krant wordt gedrukt door een familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring tegen aantrekkelijke tarieven

ScherpePrijzen!
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Generaties lange ervaring
  • Binnen 2 werkuren een offerte
  • Persoonlijke service
  • Zeer scherpe tarieven zonder onverwachte meerkosten
  • FSC, PEFC en ISO 14001 gecertificeerd
  • Naast kranten drukken, ook uitgeverij
drukpers.png
Sinds1852ervaring

Kranten drukken sinds 1852

Al generaties lang rollen dagelijks grote hoeveelheden kranten van onze geavanceerde offset rotatiepers in onze krantendrukkerij. Als familiebedrijf hebben wij niet alleen hart voor onze zaak, maar vooral hart voor onze klanten. Samen met een team van 27 enthousiaste vakbekwame mensen zorgen wij dat uw krant razendsnel en volgens de hoogste kwaliteitseisen wordt gedrukt en geleverd.

krantdrukken.jpg
Eigen Productie

Snelle productie op eigen rotatiepers

Wij produceren uw kranten op onze eigen kranten rotatiepers. Mede hierdoor zijn wij flexibel en kunnen snel leveren. Onze orderbegeleiders helpen u graag met de beste prijs, strakke planning en correcte levering van de gedrukte kranten. U bent altijd welkom om een keer ons bedrijf te komen bezoeken: het drukken van kranten is een prachtig gezicht. Wij laten u onze drukkerij graag zien, een rondleiding is snel geregeld.

unsplash_k7cikqia6JU.jpg
SnelOfferte

Binnen 2 werkuren een offerte

Dankzij onze hypermoderne pers en jarenlange ervaring zijn wij in staat onze kranten snel te drukken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. U ontvangt onze offerte altijd binnen twee werkuren en via uw vaste contactpersoon. Onze offertes zijn volledig transparant en zonder onverwachte meerkosten. Zo voorkomen we ruis op de lijn en weet u ten alle tijde waar u aan toe bent. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Krant.jpg
DTPhelpdesk

Gratis DTP hulp

De kwaliteit van uw krant is onze nummer één prioriteit. Daarom controleren wij de door u aangeleverde bestanden voordat ze door de pers rollen. Want een foutje kan iedereen overkomen en zo zorgen we er samen van dat u over mooi en foutloos drukwerk beschikt. Op het moment dat wij een foutje in het bestand constateren (bijvoorbeeld geen afloop, verkeerde pdf instellingen of het juiste profiel ontbreekt) dan nemen wij contact met u op en lossen we het samen op.

Autokrant.jpg
Voordeligkranten drukken

Eigen krant uitgeven?

Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen krant uit te geven? Naast kranten drukken, geven wij ook kranten in eigen beheer uit onder de naam Flevomedia. Wij kunnen u in het gehele proces ontzorgen, van ontwerp tot en met de bezorging. In de loop der jaren hebben wij al veel ervaring op mogen doen in het uitgeven van kranten, denk bijvoorbeeld aan reclamekranten, bedrijfskranten of een jubileumkrant. Maar ook nieuwskranten zoals de Harlinger Courant en verschillende huis-aan-huiskranten.

unsplash_IBEXUZBmlXg.jpg

Hart voor het milieu

Om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu, werken wij met FSC en PEFC gecertificeerd papier. Dit is papier dat is gemaakt van verantwoord gekapte bomen. Uw kranten drukken wij dus op verantwoord papier. Naast deze belangrijke milieulabels zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd. Met dit certificaat laten wij zien milieubewust te ondernemen.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?