Verpakkingen

Verpakkingen bedrukken

Verpakkingsmaterialen.png

Verpakkingen bedrukken voor een professionele uitstraling? Flevodruk Harlingen bedrukt al sinds 1852 verpakkingen in alle soorten en maten. Van doos tot papieren tas en envelop, met ons drukwerk komt u goed voor de dag. Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar met een gepersonaliseerde verpakking springt u eruit! Geef uw verpakkingen een professionele uitstraling en lever uw producten in stijl. Uw verpakkingen bedrukken in uw eigen huisstijl? Samen met u zorgen we voor het mooiste resultaat. Misschien gaat u voor een eenvoudig logo of wilt u juist iets heel unieks. Onze drukkers en DTP'ers denken graag met u mee!

Gratis stansvormen

Specialist in verpakkingen

Bij Flevodruk Harlingen hebben wij al jarenlange ervaring in het bedrukken van verpakkingen. De laatste jaren bedrukken wij steeds meer dozen in onze drukkerij. Niet zo vreemd gezien de toename van webshops (en dus extra pakketjes). Bekijk bijvoorbeeld eens onze mooie packaging boxes voor kleding. Hiermee overtreft u de  verwachtingen van uw klanten. Met een mooie (en kwalitatieve) verpakking kunt u het verschil maken ten opzichte van uw concurrent. Een speciale verpakking geeft uw klant het gevoel dat ze een cadeautje ontvangen. En wie wil dat nu niet?

Verpakkingen bedrukken en ontwerpen: Oneindig veel opties

Wij hebben in de loop der jaren al veel verpakkingen voorbij zien komen. Wij gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Afwijkende maten of vorm? Specifieke wensen of twijfelt u over de uitvoerbaarheid van een leuk idee? Bel gerust met onze klantenservice. Samen vinden we ongetwijfeld een oplossing waar u blij van wordt! We kunnen u helpen met het ontwerpen en bedrukken van al uw verpakkingen. Gaat u liever voor een standaard verpakking? Kijk dan eens bij onze diverse gratis stansmessen.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact