magezineheader.png
Magazines/Brochures drukken

Laat uw geniet gebrocheerde magazines/brochures voordelig en snel drukken bij Flevodruk Harlingen.

Snel&Kwaliteit
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Gehecht of gelijmd (ook Softcover - Hardcover - Wire-O)
  • Maatwerk
  • Hoogste kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Eindeloze papiermogelijkheden
  • van oplage één tot 500.000
  • Gratis DTP controle
magazine3.jpeg
Gehecht2 nietjes

Magazines/Brochures drukken

U wilt uw eigen magazines/brochures laten drukken? Wij verzorgen al jaar en dag het mooiste drukwerk. Daarbij kunnen wij ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren. Van grote tot zeer kleine oplages en altijd voor een aantrekkelijke prijs. U kunt kiezen uit ieder formaat en verschillende papiersoorten. Wij drukken de brochures milieuvriendelijk in eigen huis met moderne druktechnieken.

Het meest populair zijn magazines/brochures afgewerkt met twee nietjes in de rug.

Unknown-1.jpeg
RugGelijmd

Waarom een magazine/brochure?

Een magazine/brochure is een zeer effectief marketingmiddel om uw klanten te bereiken. Brochures vallen op en hebben een hoog bewaargehalte. Zo blijft u extra lang onder de aandacht bij uw klanten. Wilt u graag een brochure drukken en uitbrengen, maar twijfelt u nog over de inhoud? In de loop der jaren hebben wij al vele brochures mogen drukken. Van periodieken, catalogie, prijslijsten, reisbrochures, informatieve magazines voor gemeenten en clubbladen zijn enkele voorbeelden die wij bijna wekelijks produceren.

Wilt u inspiratie op doen?  Dan sturen wij graag enkele voorbeelden toe uit ons portfolio in onze brievenbusdoos.

magazine2.jpeg

Periodieke magazines/brochure

Er zijn tal van bedrijven die op periodieke basis een magazine/brochure uitbrengen. Reisbureaus, makelaars, grote hotelketens, fashion bedrijven, er zijn heel veel bedrijven die baat hebben bij periodieke magazines. Dit kan op jaarlijkse basis zijn, per kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks. Door er een vaste frequentie aan te geven, gaan mensen zich er op verheugen en kunt u goed meten wat het effect is van dit marketingmiddel. Wat ons betreft is alles mogelijk, u vraagt wij draaien. Vergeet niet in uw offerteaanvraag te vermelden dat het om periodieke magazines gaat. Dan houden wij hier direct rekening mee. Bewaren

Magazinekrant.jpg
KrantMagazineGoedkoop

Zeer voordelig: brochure krant

Bent u op zoek naar een scherp geprijste brochure? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing!

Naast glossy magazines drukken wij ook kranten die we kunnen afwerken als magazine. Als wij de kranten (in eigen huis) gedrukt hebben, brengen we twee nietjes aan in de rug en snijden we het papier aan drie kanten schoon. Het is tevens mogelijk om tijdens dit proces een glossy of juiste matte omslag mee te hechten, maar net wat uw wensen zijn.

Uw voordeel: de prijs!

Zeer geschikt voor oplages vanaf 2.500 tot 500.000 stuks.

Lees meer over krantenmagazines.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact