Nexpress

Nexpress

Nexpress

De Kodak Nexpress is digitaal drukken op het hoogste niveau. Het is de Rolls Royce onder de digitale printers.Door de hoge drukkwaliteit is het digitale drukwerk dat de Nexpress produceert bijna niet meer te onderscheiden van offset drukwerk.

Veel meer dan een printer

Digitaal drukken heeft bij veel grafische medewerkers niet de voorkeur omdat het vaak niet de gewenste drukkwaliteit levert en kleurverschil oplevert. Dat is met de Nexpress verleden tijd. PMS kleuren worden in hoge kwaliteit gedrukt en daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Vrijwel alle papier- en kartonsoorten zijn te bedrukken en ook is uw drukwerk te voorzien van een hoogglans laag, reliëfdruk of (spot)vernis.

Milieubewust drukken

Een bijkomend voordeel van de Kodak Nexpress is dat u hiermee kiest voor een milieuvriendelijke printer. De Nexpress draait namelijk op energie die wij zelf opwekken via zonnepanelen. Van ons een bewuste keuze, omdat wij veel waarde hechten aan milieu verantwoord ondernemen. Vandaar ook dat wij werken met FSC en PEFC goedgekeurd papier (duurzame keurmerken) en tevens ISO 14001 gecertificeerd zijn.

Kortom, voor razendsnel drukwerk in lagere oplages is onze Kodak Nexpress de ideale digitale printer.

Digitaal drukwerk

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact