Cahiersteek

Een cahiersteek geeft uw brochure net dat beetje extra karakter.

Een mooi voorbeeld van een gekartonneerd boek is een luxe uitgave van een kunstboek of fotoboek.Het dikke karton zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, waardoor het boek lang meegaat en goed beschermd blijft. Het karton kan worden voorzien van een bedrukking of foliedruk voor een extra luxe uitstraling. De rug van het boek kan worden bekleed met linnen in een passende kleur, wat zorgt voor een strak en elegant uiterlijk. Een gekartonneerd boek is dan ook een echte eyecatcher in de boekenkast of op de salontafel. Bovendien is het een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid of als relatiegeschenk.

Bekijk ook eens

Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
De Leporello is populair wanneer er veel informatie op een compacte manier moet worden gepresenteerd.
Friesland staat bekend om zijn rijke schaatstradities en de legendarische Elfstedentocht.
Van eenvoudige verpakkingen tot exclusief maatwerk, altijd passend binnen uw budget. Bekijk hier de mogelijkheden!
De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen.
Een bijzondere drukopdracht: een fraaie Japanse bijbel met vergulde snedes in luxe zwarte leren band.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl