Cahiersteek

Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.

Dit werd vroeger bijvoorbeeld veel gebruikt bij het binden van schrijfschriften. Tegenwoordig zijn er veel meer bindwijzes mogelijk, maar de cahiersteek blijft populair vanwege de 'vintage' uitstraling. Gekleurd garen is ook mogelijk.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl