Cahiersteek

Een cahiersteek geeft uw brochure net dat beetje extra karakter.

Een mooi voorbeeld van een gekartonneerd boek is een luxe uitgave van een kunstboek of fotoboek.Het dikke karton zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, waardoor het boek lang meegaat en goed beschermd blijft. Het karton kan worden voorzien van een bedrukking of foliedruk voor een extra luxe uitstraling. De rug van het boek kan worden bekleed met linnen in een passende kleur, wat zorgt voor een strak en elegant uiterlijk. Een gekartonneerd boek is dan ook een echte eyecatcher in de boekenkast of op de salontafel. Bovendien is het een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid of als relatiegeschenk.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl