Groot formaat printen

U wilt uw reclame-uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.

Of u nu kiest voor groot formaat prints op papier, reclameborden, foto’s op canvas of hout, posters of muurdecoratie, wij drukken alles met zorg en aandacht. Dat ziet u direct terug in de kwaliteit.

Groot formaat drukwerk kan ideaal zijn om extra aandacht te vragen voor een bepaalde campagne, of om uw winkel een luxe uitstraling te geven. Groot formaat printen wij onder andere voor:

  • Reclamebanners
  • Posters voor binnen en buiten
  • Wandpresentaties
  • Instore etalages
  • Stoepborden
  • Informatiepanelen
  • Bewegwijzering

Drukwerk op maat

Groot formaat printen is voor ons maatwerk. Vooraf ontvangt u van ons een duidelijk voorstel met een aantrekkelijke prijs. Laat u verrassen door onze mogelijkheden!

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Ronde hoekjes geven uw drukwerk net dat beetje meerwaarde. Het is toepasbaar bij vele soorten drukwerken.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl