Kleur op snee: laat uw boek opvallen!

‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Boeken, magazines, visitekaartjes, notitieboekjes en meer kunt u voorzien van een prachtige kleur op snee.

Zo valt uw product direct op! Daarnaast is een kleur op snee niet alleen esthetisch zeer mooi, het is ook erg functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat de bladzijden in uw boek beschermd zijn tegen stof en licht!

Luxe afwerking met kleur op snee

Deze klassieke, chique afwerkingstechniek bestaat al erg lang en lijkt tegenwoordig weer helemaal in te zijn. Het mag dan ook zeker niet worden overgeslagen als afwerkingsoptie voor uw boek. Kleur op snee laat uw boek namelijk prachtig opvallen! Dat is niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat uw boek de blik van uw consumenten direct grijpt. Deze luxe afwerking geeft nét dat extra’s wat u zoekt. Wij kunnen vrijwel iedere kleur en uitvoering leveren. Ga bijvoorbeeld voor een chique zwarttint, een felle contrasterende kleur, stijlvol goud of juist voor een letters of een woord op de zijkant. Bij Flevodruk denken wij samen met u mee over alle opties en welke kleur op snee uiteindelijk het best past bij uw boek, notitieblok, brochuresmagazines of ander product!

Kopje koffie?

Wilt u meer weten over kleur op snee? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw drukwerk? Met een lekkere kop koffie of thee maken wij graag kennis met u! Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen of mailen voor vragen of een afspraak.  

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
U wilt uw reclame uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl