Kleur op snee: laat uw boek opvallen!

Kleur op snee is een geweldige manier om uw drukwerk net dat beetje extra te geven.

Het is niet alleen een prachtige afwerkingsoptie, maar het biedt ook praktische voordelen zoals bescherming tegen stof en licht. Bij Flevodruk hebben we een breed scala aan kleuren en uitvoeringen om uit te kiezen, van klassieke zwarttinten tot felle, contrasterende kleuren of stijlvol goud. Met kleur op snee kunt u uw boek, notitieblok, brochure of magazine laten opvallen en de aandacht van uw publiek trekken. Als u geïnteresseerd bent in deze afwerkingsoptie, kunnen wij u helpen om de perfecte kleur op snee te vinden die past bij uw product. Kom gerust langs voor een kopje koffie of neem contact met ons op per e-mail of telefoon om meer te weten te komen over alle mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
U wilt uw reclame uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.
Bent u op zoek naar een uniek cadeau of een origineel op maakt gemaakt relatiegeschenk? Maak een eigen puzzeldoos.
Maar liefst 328 pagina's leesplezier! Een prachtig boek over Zeesleper "Holland." De gevechten om de buit, het redden van mensen, het bestrijden van branden.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl