Drukwerk rondhoeken

Rondhoeken zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch en duurzaam voor uw drukwerk.

Het verlengt de levensduur van uw drukwerk en voorkomt ezelsoren, waardoor uw drukwerk er langer netjes uit blijft zien.

Bij Flevodruk Harlingen kunnen wij rondhoeken aanbrengen op verschillende soorten drukwerk, zoals visitekaartjes, ansicht- of speelkaarten, boeken, kalenders, briefpapier, waaiers, magazines en meer. Wij gebruiken een gebogen mes om de mooiste rondhoeken aan te brengen, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Kies voor de meerwaarde van rondhoeken en maak uw drukwerk extra bijzonder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl