Drukkerij in Friesland

Flevodruk Harlingen is sinds 1852 bezig met het maken voor mooi, kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Dat doen wij met een team van professionals vol grafische kennis. Deze kennis delen wij graag met u. Een van onze doelen is om samen met u een optimaal resultaat te halen voor de beste prijs. 

Daarom kies je drukwerk van Flevodruk Harlingen

Gegarandeerd de beste prijzen

Van ons mag u altijd een kwaliteit drukwerk verwachten voor beste prijs

Altijd gratis advies van onze experts

Ons team geeft advies en is flexibel wanneer er bijgestuurd moet worden

100% tevredenheidsgarantie

Van idee tot uitvoering, wij zullen u door het hele traject begeleiden

Snelle levering van uw drukwerk

Omdat wij zelf drukpersen in huis hebben kunnen wij vrijwel altijd snel leveren

Ons team

Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar.

Maak kennis met ons

Onze kernwaarden

Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct.

Meer informatie

Milieu en certificaten

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij. 

Meer informatie

Ons werkgebied

Onze drukkerij is gevestigd in de Friese havenstad Harlingen. Vanuit hier kunnen wij klanten door heel Nederland bedienen.

Meer informatie

Familiebedrijf sinds 1852

Flevodruk Harlingen is sinds 1852 bezig met het maken voor mooi, kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Dat doen wij met een team van professionals vol grafische kennis. Deze kennis delen wij graag met u. Een van onze doelen is om samen met u een optimaal resultaat te halen voor de beste prijs. Ons grafisch familiebedrijf bestaat al sinds 1852. Wij zijn volledig zelfstandig en daar zijn we trots op.

Voor u als relatie betekent dit dat wij altijd zeer betrokken zijn, snel reageren en ons verantwoordelijk voelen wat wij voor u mogen maken. Samen met onze relaties blijven wij investeren in moderne technieken en slimme automatisering waar u ook voordeel bij heeft. Wij communiceren eerlijk- en open met onze relaties over onze heldere werkwijze. Geheimen hebben wij niet, wij willen onze ervaring juist met u delen.

Wij zijn blij met onze relaties en onze relaties zijn blij met ons. Flevodruk Harlingen luistert goed naar uw wensen en daar spelen wij zo goed mogelijk op in. Wij zijn er groot voorstander van om samen naar een eindpunt te sturen en elkaar te versterken waar nodig is. Zo komen we samen altijd tot het beste eindresultaat. Pas als u tevreden bent over het eindresultaat zijn wij dan ook. Wij blijven verbeteren en willen steeds beter worden, zelfs als u dat niet meer van ons verwacht.

Oude foto van de drukkerij Flevodruk Harlingen

Laatste blog artikelen

  Koffie en een goed gesprek?

  Flevodruk Harlingen luistert goed naar uw wensen en daar spelen wij zo goed mogelijk op in. Wij zijn er groot voorstander van om samen naar een eindpunt te sturen en elkaar te versterken waar nodig is. Zo komen we samen altijd tot het beste eindresultaat. Pas als u tevreden bent over het eindresultaat zijn wij dan ook. Wij blijven verbeteren en willen steeds beter worden, zelfs als u dat niet meer van ons verwacht.

  Lid van

  Contact

  Flevodruk Harlingen bv
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN

  T 0517-430043
  E info@fh.nl