Drukkerij in Friesland

Flevodruk Harlingen is al sinds 1852 gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig drukwerk van de allerbeste kwaliteit. Ons team van ervaren professionals beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van grafische vormgeving en we vinden het belangrijk om deze kennis met onze klanten te delen. Ons doel is om samen met u tot het best mogelijke resultaat te komen tegen een scherpe prijs. Bij Flevodruk Harlingen bent u verzekerd van vakmanschap en uitstekende service.

Daarom kies je drukwerk van Flevodruk Harlingen

Krijg de beste prijs en kwaliteit met onze ISO-gecertificeerde drukkerij

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsdrukwerk tegen de beste prijs. Wij waarborgen deze belofte met onze twee ISO-certificaten. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw drukwerkprojecten op onze website.

Gratis deskundig advies voor uw drukwerk nodig?

Bij ons kunt u altijd terecht voor professioneel advies op maat. Onze experts denken graag met u mee om samen de meest voordelige en efficiënte oplossing voor uw drukwerk te vinden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

100% tevredenheidsgarantie bij ons bedrijf

Wij geloven in de kwaliteit van ons drukwerk en streven er altijd naar om aan uw verwachtingen te voldoen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze service, zullen wij er alles aan doen om het goed te maken. Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele problemen op te lossen.

Snelle en correcte levering

Met onze moderne drukpersen produceren wij al het drukwerk in eigen huis. Hierdoor kunnen wij efficiënt en snel werken en zorgen wij altijd voor een snelle en correcte levering. Geen gedoe met tussenpersonen of lange wachttijden. Bij ons kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van uw bestelling.

Bij Flevodruk Harlingen geloven we in de kracht van samenwerking

Flevodruk Harlingen is een team van drukwerkprofessionals dat zich inzet voor samenwerking met klanten en elkaar. Onze krachtige drukprocessen zijn gebaseerd op betrokkenheid, kameraadschap en vakmanschap. Dit betekent dat we niet alleen streven naar een perfect eindproduct, maar ook trots zijn op wat we maken en hoe we het maken.

Maak kennis met ons

Onze kernwaarden

Nuchter, klantgericht, betrouwbaar, duurzaam, enthousiast en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

Lees hier meer over onze kernwaarden

Milieu en certificaten

Flevodruk Harlingen is een groene en duurzame drukkerij in Friesland. Wij hebben diverse certificaten en keurmerken in ons bezit, waaronder het FSC-certificaat en diverse ISO-certificaten, die onze duurzame werkwijze waarborgen.

Milieu en certificaten

Ons werkgebied

Onze drukkerij is gevestigd in de Friese havenstad Harlingen en wij bedienen zowel lokale als nationale en internationale klanten. 

Meer informatie

Familiebedrijf sinds 1852

Flevodruk Harlingen is sinds 1852 bezig met het maken voor mooi, kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Dat doen wij met een team van professionals vol grafische kennis. Deze kennis delen wij graag met u. Een van onze doelen is om samen met u een optimaal resultaat te halen voor de beste prijs. Ons grafisch familiebedrijf bestaat al sinds 1852. Wij zijn volledig zelfstandig en daar zijn we trots op.

Voor u als relatie betekent dit dat wij altijd zeer betrokken zijn, snel reageren en ons verantwoordelijk voelen wat wij voor u mogen maken. Samen met onze relaties blijven wij investeren in moderne technieken en slimme automatisering waar u ook voordeel bij heeft. Wij communiceren eerlijk- en open met onze relaties over onze heldere werkwijze. Geheimen hebben wij niet, wij willen onze ervaring juist met u delen.

Wij zijn blij met onze relaties en onze relaties zijn blij met ons. Flevodruk Harlingen luistert goed naar uw wensen en daar spelen wij zo goed mogelijk op in. Wij zijn er groot voorstander van om samen naar een eindpunt te sturen en elkaar te versterken waar nodig is. Zo komen we samen altijd tot het beste eindresultaat. Pas als u tevreden bent over het eindresultaat zijn wij dan ook. Wij blijven verbeteren en willen steeds beter worden, zelfs als u dat niet meer van ons verwacht.

Oude foto van de drukkerij Flevodruk Harlingen

Laatste blog artikelen

  Koffie en een goed gesprek?

  Flevodruk Harlingen luistert goed naar uw wensen en daar spelen wij zo goed mogelijk op in. Wij zijn er groot voorstander van om samen naar een eindpunt te sturen en elkaar te versterken waar nodig is. Zo komen we samen altijd tot het beste eindresultaat. Pas als u tevreden bent over het eindresultaat zijn wij dan ook. Wij blijven verbeteren en willen steeds beter worden, zelfs als u dat niet meer van ons verwacht.

  Contact

  Flevodruk Harlingen B.V.
  Kanaalweg 72
  8861 KG HARLINGEN
  Friesland

  T 0517-430043
  E info@fh.nl