19 september 2022

Boek Cargopilot valt in de prijzen!

Bij Flevodruk staan we al meer dan 160 jaar achter de drukpers. In onze drukkerij komen we natuurlijk veel bijzondere verhalen tegen. Een daarvan willen we je niet onthouden: het boek Cargopilot van Christiaan van Heijst.

Als Boeing 747 piloot heeft Van Heijst al meer dan 7000 vlieguren achter zijn naam staan. Vanaf de eerste rang, zoals hij het zelf noemt, combineerde hij zijn passie voor luchtvaart en fotografie. Meer dan 200 van zijn mooiste foto’s vind je terug in Cargopilot. Een musthave voor fans van fotografie, reizen en luchtvaart!

Een inspirerend perspectief

Cargopilot is een fotoboek dat het perspectief vanuit de cockpit in beeld brengt. Van aanstormende donderwolken tot bijna buitenaardse landschappen. Weidse luchten en eindeloze woestijnen worden afgewisseld met megasteden vol menselijk leven. Van Heijst neemt je in dit indrukkende werk mee op wereldreis langs 6 continenten. Het boek bleef sinds de publicatie in december 2016 niet onopgemerkt. Cargopilot is onlangs beloond met meerdere prijzen en awards van onder andere International Photography Awards IPA, International Travel Photography en National Geographic.

Cargopilot & Flevodruk: a match made in…

Stiekem zijn we bij Flevodruk extra trots op het succes van Cargopilot. Wij mochten dit bijzondere boek namelijk drukken (inmiddels zijn we toe aan de derde druk). Het hardcoverboek is afgewerkt met een hoogglans lak en alle foto’s zijn full colour gedrukt. De stoffen omslag is voorzien van zilverfolie, wat dit koffietafelboek een luxe uitstraling geeft. Ook hebben we de website van Christiaan van Heijst gemaakt, waar je alvast een voorproefje vindt van zijn fantastische foto’s.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl