19 september 2022

De meest gemaakte DTP-fouten

Het aanleveren van drukbestanden kan soms best lastig zijn. U moet als vormgever of dtp-er aan veel dingen denken en dan ziet u soms wel eens iets over het hoofd. Geen probleem, want wij denken graag met u mee. Maar als geheugensteuntje verzamelden wij de meest gemaakte DTP-fouten voor u. Zie het als een hulpmiddel voor het aanleveren van uw bestanden. Toch twijfels of vragen? Bel gerust!

  1. De PDF heeft geen afloop.
  2. Ontbrekende fonts in de PDF.
  3. Afbeeldingen in te lage resolutie.
  4. Verkeerd gebruik van CMYK- en steunkleuren.
  5. Het gebruik van registratie in plaats van zwart.
  6. RGB-kleuren worden gebruikt in plaats van CMYK.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl