19 september 2022

De meest gemaakte DTP-fouten

Het aanleveren van drukbestanden kan soms best lastig zijn. U moet als vormgever of dtp-er aan veel dingen denken en dan ziet u soms wel eens iets over het hoofd. Geen probleem, want wij denken graag met u mee. Maar als geheugensteuntje verzamelden wij de meest gemaakte DTP-fouten voor u. Zie het als een hulpmiddel voor het aanleveren van uw bestanden. Toch twijfels of vragen? Bel gerust!

  1. De PDF heeft geen afloop.
  2. Ontbrekende fonts in de PDF.
  3. Afbeeldingen in te lage resolutie.
  4. Verkeerd gebruik van CMYK- en steunkleuren.
  5. Het gebruik van registratie in plaats van zwart.
  6. RGB-kleuren worden gebruikt in plaats van CMYK.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl