19 september 2022

De meest gemaakte DTP-fouten

Het aanleveren van drukbestanden kan soms best lastig zijn. U moet als vormgever of dtp-er aan veel dingen denken en dan ziet u soms wel eens iets over het hoofd. Geen probleem, want wij denken graag met u mee. Maar als geheugensteuntje verzamelden wij de meest gemaakte DTP-fouten voor u. Zie het als een hulpmiddel voor het aanleveren van uw bestanden. Toch twijfels of vragen? Bel gerust!

  1. De PDF heeft geen afloop.
  2. Ontbrekende fonts in de PDF.
  3. Afbeeldingen in te lage resolutie.
  4. Verkeerd gebruik van CMYK- en steunkleuren.
  5. Het gebruik van registratie in plaats van zwart.
  6. RGB-kleuren worden gebruikt in plaats van CMYK.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl