19 september 2022

Coated of uncoated papier?

Er zijn oneindig veel papiersoorten, maar als u een drukker opdracht geeft voor drukwerk krijgt u sowieso altijd de vraag "kiest u voor coated of uncoated papier?". Dan is het natuurlijk handig om te weten wat het verschil is tussen beide.

Coated papier

  • gesloten oppervlakte
  • grote kleurkracht
  • matte of glanzende uitstraling

Uncoated papier

  • 20% meer inkt nodig
  • minder kleurtinten
  • open structuur
  • inkt wordt geabsorbeerd
  • zonder extra laag

Natuurlijk denken we graag met u mee over de juiste keuze en kunnen we u het verschil altijd laten zien.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl