19 september 2022

De succesfactoren van een krant

U overweegt een krant uit te brengen, maar twijfelt nog? Een krant is een perfect reclamemiddel, mits het op de juiste manier wordt ingezet. Wij geven alvast een paar tips:

  1. Bepaal vooraf een doel. Wat wilt u met uw krant bereiken?
  2. Geef uw krant een thema. Als zowel de vormgeving als de tekst hier goed op aansluiten, weet de lezer direct wat hij/zij kan verwachten.
  3. Voeg nieuwswaarde toe. Een krant is van oorsprong een nieuwsmedium, dus mensen verwachten bij een krant iets nieuws te lezen.
  4. Maak uw krant op volgens deze aanleverspecificaties.

Wij hebben al vele kranten mogen drukken en denken graag verder met u mee. Bel ons of kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ps: wist u dat wij tegenwoordig ook kranten drukken in de vorm van een magazine? Lees hier meer over onze magazine krant.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl