19 september 2022

De succesfactoren van een krant

U overweegt een krant uit te brengen, maar twijfelt nog? Een krant is een perfect reclamemiddel, mits het op de juiste manier wordt ingezet. Wij geven alvast een paar tips:

  1. Bepaal vooraf een doel. Wat wilt u met uw krant bereiken?
  2. Geef uw krant een thema. Als zowel de vormgeving als de tekst hier goed op aansluiten, weet de lezer direct wat hij/zij kan verwachten.
  3. Voeg nieuwswaarde toe. Een krant is van oorsprong een nieuwsmedium, dus mensen verwachten bij een krant iets nieuws te lezen.
  4. Maak uw krant op volgens deze aanleverspecificaties.

Wij hebben al vele kranten mogen drukken en denken graag verder met u mee. Bel ons of kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ps: wist u dat wij tegenwoordig ook kranten drukken in de vorm van een magazine? Lees hier meer over onze magazine krant.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl