9 oktober 2022

Met spoed drukwerk bestellen

Bijna dagelijks krijgen wij de vraag of wij met spoed drukwerk kunnen leveren. Samen met onze klanten zoeken wij direct naar de beste oplossing. Drukwerk leveren op dezelfde dag, soms binnen een paar uur behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen razendsnel drukwerk produceren en leveren. Inclusief snelle levering, waar u maar wenst, in binnen- en buitenland! 

Om geen tijd te verliezen is het handig om direct contact met ons op te nemen. U heeft ons direct te pakken als u ons telefonisch belt op 0517 430043, wij kunnen dan direct de productieplanning met u bespreken en kijken naar de beschikbaarheid van de materialen. Is het juiste materiaal niet direct op voorraad? Meestal hebben we genoeg alternatieven op voorraad. Vanzelfsprekend zijn wij ook online te bereiken. 

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl