9 oktober 2022

Met spoed drukwerk bestellen

Bijna dagelijks krijgen wij de vraag of wij met spoed drukwerk kunnen leveren. Samen met onze klanten zoeken wij direct naar de beste oplossing. Drukwerk leveren op dezelfde dag, soms binnen een paar uur behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen razendsnel drukwerk produceren en leveren. Inclusief snelle levering, waar u maar wenst, in binnen- en buitenland! 

Om geen tijd te verliezen is het handig om direct contact met ons op te nemen. U heeft ons direct te pakken als u ons telefonisch belt op 0517 430043, wij kunnen dan direct de productieplanning met u bespreken en kijken naar de beschikbaarheid van de materialen. Is het juiste materiaal niet direct op voorraad? Meestal hebben we genoeg alternatieven op voorraad. Vanzelfsprekend zijn wij ook online te bereiken. 

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl