26 oktober 2022

Milieuvriendelijk Papier & Karton

Voor uw drukwerk kunnen wij 100% recyclede papierkwaliteiten aanbieden, elke vraag hierover vullen wij zo goed mogelijk samen met u in. Als de juiste materiaalkeuze is gevonden bedrukken wij dit zo duurzaam mogelijk. Ons hele drukproces is zo duurzaam mogelijk afgestemd, dit wordt onder andere gewaarborgd door onze ISO- en FSC-certificaten. Ook drukken wij met ECO-offset inkten.

Nederland is koploper op het gebied van recycling van papier en karton. Recycling draagt bij aan duurzaamheid. Recycling zorgt ervoor dat er minder afval is, dat de materialen opnieuw worden gebruikt, dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. 

Verantwoord beheerde bossen, zijn bossen die blijven bestaan. De papierindustrie gaat zeer zorgvuldig om met grondstoffen. Behoud en duurzaam beheer van de grondstoffen zijn bestaan vereisten. Zonder hout geen papier. Mede door de productiebossen groeit de bosoppervlakte in Europa. Dus hoe meer papier hoe meer bos! 

 

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl