26 oktober 2022

Milieuvriendelijk Papier & Karton

Voor uw drukwerk kunnen wij 100% recyclede papierkwaliteiten aanbieden, elke vraag hierover vullen wij zo goed mogelijk samen met u in. Als de juiste materiaalkeuze is gevonden bedrukken wij dit zo duurzaam mogelijk. Ons hele drukproces is zo duurzaam mogelijk afgestemd, dit wordt onder andere gewaarborgd door onze ISO- en FSC-certificaten. Ook drukken wij met ECO-offset inkten.

Nederland is koploper op het gebied van recycling van papier en karton. Recycling draagt bij aan duurzaamheid. Recycling zorgt ervoor dat er minder afval is, dat de materialen opnieuw worden gebruikt, dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. 

Verantwoord beheerde bossen, zijn bossen die blijven bestaan. De papierindustrie gaat zeer zorgvuldig om met grondstoffen. Behoud en duurzaam beheer van de grondstoffen zijn bestaan vereisten. Zonder hout geen papier. Mede door de productiebossen groeit de bosoppervlakte in Europa. Dus hoe meer papier hoe meer bos! 

 

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl