21 november 2022

Het grafische vak doet iets met je

Dagelijks maken wij met veel plezier het allermooiste drukwerk. Onze branchevereniging het KVGO heeft een leuk promotiefilmpje gemaakt “Het grafische vak doet iets met je.” De grafimediabranche geeft kleur aan ons dagelijks leven. 

Het grafische vak doet iets met je

De grafimediabranche geeft kleur aan het dagelijks leven. Het grafische vak doet iets met je. Daar mag je wat vaker bij stilstaan.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl