21 november 2022

Het grafische vak doet iets met je

Dagelijks maken wij met veel plezier het allermooiste drukwerk. Onze branchevereniging het KVGO heeft een leuk promotiefilmpje gemaakt “Het grafische vak doet iets met je.” De grafimediabranche geeft kleur aan ons dagelijks leven. 

Het grafische vak doet iets met je

De grafimediabranche geeft kleur aan het dagelijks leven. Het grafische vak doet iets met je. Daar mag je wat vaker bij stilstaan.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl