21 maart 2023

Brochure over de De Harlinger Haven

Dit leuke boekje van 80 pagina’s met veel foto’s beschrijft de scheepvaart in de haven, van vroeger tot vandaag.

Auteur, samensteller en vormgever Henk Jukkema is schipper op de zonnepont Jonge Seun en de schippers krijgen vaak vragen van passagiers over schepen die voorbij varen: wie zijn dat en wat doen die? Tekst en foto’s maken dat duidelijk in 24 hoofdstukjes. Het boekje is pro deo gemaakt, de opbrengst gaat volledig naar de Stichting Harlinger Heen & Weer die de zonnepont exploiteert. Daarvan worden mede bedrijfskosten als onderhoud en aanschaf van vervangende onderdelen betaald en spaart de stichting voor toekomstige uitgaven of projecten. Veel gehoorde reacties: het is een mooi, origineel relatiegeschenk en leuk om cadeau te doen. Het boekje De Harlinger Haven is te koop bij Tourist Info Harlingen op de Grote Brede Plaats en bij de Harlinger boekhandels € 10,-

Deze brochure is gedrukt in full colour en afgewerkt met een zijdeglans mat lak. Het boekje is afgewerkt met twee nietjes in de rug. Een prettig handzaam in informatief boekje met veel mooie foto's en prettig leesbare tekst. #drukkersaanzee

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl