22 maart 2023

Jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen

Het langverwachte jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen verschijnt komend najaar. Een prachtige multimedia-uitgave (192 pagina's) vol foto’s, verhalen van en over kaatsers, achtergrondinformatie en diverse verwijzingen naar bijvoorbeeld online beelden. Mooi op tijd als ‘feestdagencadeau’. Wie het boek van tevoren bestelt, krijgt korting.

Al een aantal jaren wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het boek. Het boek bevat veel (nieuw) materiaal uit de collecties van de Harlinger fotografen Hein van den Oever, Joachim de Ruijter, Dorus Breidenbach, Stefan Postema en Henry Drost. Daarnaast hebben Clemens van der Zwet en Doede van der Hoek opnames gemaakt met onder anderen bekende kaatsers en vrijwilligers. Het jubileumboek wordt met veel zorg samengesteld samen met Flevodruk Harlingen. Wiebe van Dijk, Theo Outhuijse en Niels Outhuijse verzorgen de teksten. Kortom een fraaie hardcover die in een Harlinger boekenkast niet mag ontbreken!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl