19 april 2023

Milan Design Week 2023

Flevodruk Harlingen heeft weer een bijzondere klus volbracht! Binnen 24 uur kranten drukken en leveren in Italië.

Voor de Milan Design Week 2023 hebben wij een mooie krant mogen drukken. Het bijzondere aan deze klus was dat de ontwerper zich in Londen bevond en de krant binnen 24 uur geleverd moest worden in Milaan. Door ons snelle en efficiënte proces hebben wij dit kunnen realiseren.

Wij zijn er trots op dat wij als Flevodruk Harlingen de kwaliteit en snelheid kunnen leveren die onze klanten van ons verwachten. Onze jarenlange ervaring in de drukindustrie stelt ons in staat om op een flexibele en innovatieve manier te werken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Kortom, een geslaagde opdracht waar wij met veel plezier aan hebben gewerkt en waarbij wij onze expertise optimaal hebben kunnen inzetten!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl