1 oktober 2023

Trotse partner van musical "De Tocht"

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Flevodruk Harlingen de trotse drukwerkpartner is van de musical "De Tocht". Dit betoverende verhaal volgt vijf oude schaatsvrienden die hun droom najagen om de Elfstedentocht nog eenmaal samen te rijden. In het prachtige Friso Theater in Leeuwarden, waar de nieuwste technologieën schitteren en een ijsvloer van maar liefst 2000 m² wacht, komt deze epische tocht tot leven. Als drukwerkpartner zijn we vereerd om betrokken te zijn bij dit buitengewone spektakel en kijken we ernaar uit om de magie van "De Tocht" met jullie te delen.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates!

 

 

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl