1 oktober 2023

Trotse partner van musical "De Tocht"

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Flevodruk Harlingen de trotse drukwerkpartner is van de musical "De Tocht". Dit betoverende verhaal volgt vijf oude schaatsvrienden die hun droom najagen om de Elfstedentocht nog eenmaal samen te rijden. In het prachtige Friso Theater in Leeuwarden, waar de nieuwste technologieën schitteren en een ijsvloer van maar liefst 2000 m² wacht, komt deze epische tocht tot leven. Als drukwerkpartner zijn we vereerd om betrokken te zijn bij dit buitengewone spektakel en kijken we ernaar uit om de magie van "De Tocht" met jullie te delen.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates!

 

 

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl