20 oktober 2023

De Harlinger Courant Getijdenkalender 2024 in de maak

Op de drukpersen bij Flevodruk Harlingen wordt op dit moment de Harlinger Courant Getijdenkalender gedrukt van 2024.

Deze kalender wordt uitgegeven door Flevomedia belooft een onmisbare metgezel te worden voor zowel bewoners van Harlingen als liefhebbers van de zee.

Waarom een Getijdenkalender? De Waddenzee is een uniek ecosysteem dat dagelijks wordt beïnvloed door eb en vloed. Het begrijpen van deze getijden is essentieel voor vissers, zeilers en natuurliefhebbers. Met de Harlinger Courant Getijdenkalender kunnen inwoners van Harlingen en bezoekers de tijden van hoog- en laagwater in een oogopslag raadplegen, waardoor ze beter voorbereid zijn op hun avonturen aan de kust.

Het Prachtige Ontwerp: De kalenderbladen komen tot leven met zorgvuldig gekozen afbeeldingen met foto’s van Henry Drost, die ook het ontwerp voor zijn rekening heeft genomen.

Harlingen, met zijn rijke maritieme geschiedenis, verdient een eerbetoon en deze kalender doet precies dat.

Een Kalender om Te Koesteren: Of u nu een fervent zeiler bent, een visliefhebber, een natuurliefhebber of een inwoner van Harlingen die wil genieten van de schoonheid van uw stad, de Harlinger Courant Getijdenkalender 2024 zal u vergezellen gedurende het hele jaar. Het is niet zomaar een stuk papier met data; het is een venster naar de zee, een eerbetoon aan de geschiedenis en een gids voor avontuur.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl