20 oktober 2023

De Harlinger Courant Getijdenkalender 2024 in de maak

Op de drukpersen bij Flevodruk Harlingen wordt op dit moment de Harlinger Courant Getijdenkalender gedrukt van 2024.

Deze kalender wordt uitgegeven door Flevomedia belooft een onmisbare metgezel te worden voor zowel bewoners van Harlingen als liefhebbers van de zee.

Waarom een Getijdenkalender? De Waddenzee is een uniek ecosysteem dat dagelijks wordt beïnvloed door eb en vloed. Het begrijpen van deze getijden is essentieel voor vissers, zeilers en natuurliefhebbers. Met de Harlinger Courant Getijdenkalender kunnen inwoners van Harlingen en bezoekers de tijden van hoog- en laagwater in een oogopslag raadplegen, waardoor ze beter voorbereid zijn op hun avonturen aan de kust.

Het Prachtige Ontwerp: De kalenderbladen komen tot leven met zorgvuldig gekozen afbeeldingen met foto’s van Henry Drost, die ook het ontwerp voor zijn rekening heeft genomen.

Harlingen, met zijn rijke maritieme geschiedenis, verdient een eerbetoon en deze kalender doet precies dat.

Een Kalender om Te Koesteren: Of u nu een fervent zeiler bent, een visliefhebber, een natuurliefhebber of een inwoner van Harlingen die wil genieten van de schoonheid van uw stad, de Harlinger Courant Getijdenkalender 2024 zal u vergezellen gedurende het hele jaar. Het is niet zomaar een stuk papier met data; het is een venster naar de zee, een eerbetoon aan de geschiedenis en een gids voor avontuur.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl