19 februari 2024

PaperWise: Het verstandige papier voor een duurzame toekomst

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, is het vinden van innovatieve oplossingen essentieel. Een oplossing die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook sociaal verantwoord, is CO2-neutraal papier en karton gemaakt van landbouwafval. Dit is precies waar PaperWise voor staat.

De kernfilosofie van PaperWise is eenvoudig maar krachtig: de natuur kent geen afval. Door landbouwafval een tweede leven te geven als hoogwaardig papier en karton, sluit PaperWise de kringloop op een manier die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de samenleving als geheel. Met producten variërend van duurzaam drukwerk tot milieuvriendelijke verpakkingen en eco-verantwoorde kantoorbenodigdheden, maakt PaperWise het gemakkelijk voor bedrijven om te verduurzamen zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties.

Wat dit papier nog slimmer maakt, is de impact op het milieu. Vergeleken met traditioneel papier gemaakt van bomen, heeft PaperWise een 47% lagere milieu-impact. Zelfs in vergelijking met gerecycled papier is de milieu-impact van PaperWise nog steeds 29% lager. Dit maakt het niet alleen een ethische keuze, maar ook een verstandige keuze voor bedrijven die hun duurzaamheidsdoelstellingen willen behalen en een positief bedrijfsimago willen opbouwen.

Flevodruk Harlingen is bekend met drukken op dit “Wise” papier. Ook een eigen notitieboekje is gedrukt op PaperWise. Christiaan van Heijst, gezagvoerder van een Boeing 747, gebruikt graag de notitieboekjes van Flevodruk tijdens zijn vluchten om belangrijke aantekeningen te maken.

Wil je ook deel uitmaken van deze beweging naar een duurzamere toekomst? Overweeg dan om te kiezen voor een duurzaam drukwerk. Laat ons weten als je ook interesse hebt in een duurzaam notitieboekje van Flevodruk Harlingen!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl