1 maart 2024

Bedrijfsteam Flevodruk Harlingen duikt in de Friese cultuur: Slachtemarathon 2024!

Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de rijke Friese cultuur tijdens de Slachtemarathon van 2024! Op 15 juni staat de oude Slachtedyk weer in het middelpunt als deelnemers vanuit alle hoeken samenkomen om deel te nemen aan deze unieke marathonervaring.

Dit jaar staat de Slachtemarathon in het teken van 'Wat oars', en dat belooft een bijzondere editie te worden. Naast de klassieke 42 kilometer wandelen en hardlopen, zijn er ook nieuwe toevoegingen, zoals een halve marathon voor de hardlopers en een estafette voor de jonge avonturiers van de basisscholen langs de Slachteroute.

Maar de Slachtemarathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is een reis door de geschiedenis en cultuur van Fryslân. Langs de kronkelige dijk worden deelnemers getrakteerd op kunst, theater, dans en muziek, allemaal omlijst door het adembenemende landschap dat Fryslân te bieden heeft.

Voor Flevodruk Harlingen is het dit jaar extra spannend, want zij doen mee als bedrijfsteam! Met een mix van teamspirit en doorzettingsvermogen zullen zij de uitdaging aangaan en de Slachte trotseren.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en een onvergetelijke ervaring te beleven? Zet dan 15 juni 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol avontuur, verbinding en natuurlijk heel veel plezier!

https://www.slachtemarathon.frl/

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl