1 maart 2024

Bedrijfsteam Flevodruk Harlingen duikt in de Friese cultuur: Slachtemarathon 2024!

Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de rijke Friese cultuur tijdens de Slachtemarathon van 2024! Op 15 juni staat de oude Slachtedyk weer in het middelpunt als deelnemers vanuit alle hoeken samenkomen om deel te nemen aan deze unieke marathonervaring.

Dit jaar staat de Slachtemarathon in het teken van 'Wat oars', en dat belooft een bijzondere editie te worden. Naast de klassieke 42 kilometer wandelen en hardlopen, zijn er ook nieuwe toevoegingen, zoals een halve marathon voor de hardlopers en een estafette voor de jonge avonturiers van de basisscholen langs de Slachteroute.

Maar de Slachtemarathon is meer dan alleen een sportevenement. Het is een reis door de geschiedenis en cultuur van Fryslân. Langs de kronkelige dijk worden deelnemers getrakteerd op kunst, theater, dans en muziek, allemaal omlijst door het adembenemende landschap dat Fryslân te bieden heeft.

Voor Flevodruk Harlingen is het dit jaar extra spannend, want zij doen mee als bedrijfsteam! Met een mix van teamspirit en doorzettingsvermogen zullen zij de uitdaging aangaan en de Slachte trotseren.

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en een onvergetelijke ervaring te beleven? Zet dan 15 juni 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol avontuur, verbinding en natuurlijk heel veel plezier!

https://www.slachtemarathon.frl/

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl