Vellenoffset

Komori drukpers.jpg

Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Bij Flevodruk Harlingen werken we met hypermoderne, volledig computergestuurde Komori & Heidelberg drukpersen in 4-5 kleuren uitvoeringen met lak. De pers voert het papier vel voor vel door en kan grote hoeveelheden vellen papier per uur verwerken. De mogelijkheden van onze drukpersen zijn vrijwel eindeloos. Nagenoeg alle papiersoorten met een grote diversiteit aan gramsgewichten zijn geschikt en elke afwerking is mogelijk. De mogelijkheden voor het gebruik van pms kleuren zijn onbeperkt zoals bijvoorbeeld zilver en goud.

Digitaal drukken - Nexpress

nexpress-2-bakken.jpg

Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop. Bij Flevodruk Harlingen werken we met de Kodak Nexpress. Een geavanceerde printer die dankzij slimme technologie ervoor zorgt dat digitaal drukwerk niet onder doet voor de kwaliteit van offset drukwerk. Bijna alle papier- en kartonsoorten zijn te bedrukken. Door de vijfde druktoren is het drukwerk te voorzien van een (spot)vernis, hoogglans laag of reliëfdruk. De mogelijkheid pms kleuren te drukken zoals bijvoorbeeld PMS oranje 021 is geen probleem! Ook registratieproblemen in digitaal drukken zijn verleden tijd met dank aan het unieke schoon- en weersysteem.

Rotatie-offset

krantendrukkerij.jpg

Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Het papier wordt vanaf de rol door de drukpers gevoerd en komt uiteindelijk als een kant-en-klaar product de pers uit rollen. Bij Flevodruk Harlingen werken we met een moderne coldset rotatiepers. Coldset is een druktechniek waarbij de droging van de inkt niet geforceerd plaatsvindt, maar door absorptie van de inkt op het papier. De offsetplaat wordt met behulp van een computergestuurde laserstraal belicht (CtP) waardoor een plaatkopie overbodig is en de kwaliteit hoger en stabieler is.

Offset rotatie is voor hogere oplagen de goedkoopste en meest productieve druktechniek. U heeft de keuze uit meerdere papiersoorten en meerdere formaten.

Een goed drukbestand aanleveren voor uw drukwerk?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact