fastfenderheader.png
Verpakkingen

Uw product op eigen, unieke wijze verpakt. Van eenvoudige verpakkingen tot exclusief maatwerk, altijd passend binnen uw budget.

gratislevering
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Cacheren op Karton
  • Stevig materiaal
  • Kleine oplage mogelijk
  • Van simpel tot zeer luxe verpakkingen
  • Passend binnen ieder budget
  • Hoge kwaliteit
  • Proefmodel
klepdoospen.jpeg
Ontwerp uw eigenBOX

Uw verpakkingen bedrukken?

Droomt u er ook van om uw product op een eigen, unieke manier te verpakken? Bij Flevodruk Harlingen bedrukken wij uw verpakking (van golfkarton) helemaal naar wens, passend bij het product en de huisstijl. Voor ieder budget bieden wij een geschikte oplossing. Of het nu gaat om een eenvoudige verpakking met gepersonaliseerde opdruk of een maatwerk verpakking die uw stoutste dromen overtreft, wij regelen het voor u. Daarnaast zijn wij specialist in het ontwikkelen en produceren van doosjes.

verpakking1.jpeg
Golfkartoncacheren

Overtuig uw klant in 5 seconden

De beslissing om tot aankoop over te gaan is in 5 seconden gemaakt. Dat de verpakking van uw product daar een belangrijke rol in speelt, zal dan ook geen verrassing zijn. U heeft waarschijnlijk veel tijd en moeite in uw product gestopt, dan is het toch zonde als het niet volledig wordt afgemaakt? Geef uw product daarom de finishing touch die het verdient.

Verpakking1.jpg
Golfkartongelaserdekoffer

Eindeloze mogelijkheden

Vrijwel iedere verpakking is uniek. Uniek in vorm, materiaal, ontwerp en bedrukking. Misschien weet u al precies hoe de verpakking van uw product er uit moet komen te zien. Maar wij denken ook graag met u mee. Vanuit praktisch oogpunt, is het haalbaar/mogelijk? Maar ook vanuit creatief oogpunt, door toepassing van de nieuwste materialen en druktechnieken.

inspiratiebox3.jpg
Luxeinspiratiebox

Cacheren op karton

Drukwerk plakken op karton noemen we cacheren. Op deze manier kan je hele stevige en mooie verpakkingen maken. Klik hier voor meer informatie over deze inspiratiebox.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact