Bestekzakjes
Inspiratie overzicht

Bestekzakjes met servet

bestelzakjes.jpg

Dek snel en makkelijk uw tafel met onze professionele bestekzakjes De allermooiste bestekzakjes, zowel bedrukt als onbedrukt in verschillende uitvoeringen vindt u bij Flevodruk Harlingen!

Meest populair: rechte en ronde inkeping

Onze populairste modellen van bestekzakjes zijn een stans met een rechte inkeping en een variant met een ronde inkeping. Beide modellen hebben een handig insteekvak voor uw bestek. Zo kunt u besteksetjes makkelijk meenemen terwijl u de tafel dekt. Door uw servet achter het bestek te schuiven zorgt u er ook voor dat het bestek niet uit het bestekzakje glijdt. Perfect!

 

Kwalitatieve bestekzakjes leveren is ons werk

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat uw kwalitatieve bestekzakjes wilt die helemaal passen bij uw horecagelegenheid. Wij zorgen voor maatwerk bestekzakjes, waarop u altijd kunt vertrouwen. Standaard hebben onze bestekzakjes een formaat van 88 x 220 mm en worden ze gedrukt op 120 grams HVO- of Kraft-papier. Dit zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling.

 

Bon appetit!

Bij ons kunt u in kleine aantallen prachtige, hagelwitte servetten bij uw bestekzakjes bestellen (vanaf 6000 stuks de beste prijs). Deze servetten passen perfect in uw bestekzakjes en u kunt natuurlijk rekenen op een vlotte levering. Ook voor het bedrukken van uw menukaarten, placemats en andere producten, kunt u altijd terecht bij Flevodruk Harlingen!

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Dus wilt u meer weten over onze bestekzakjes? Laat het ons gerust weten! Wij drinken met u graag een kop koffie of thee.

 

bestekzakje recht.jpg bestekzakje rond.jpg

 

  Terug naar het overzicht

Vraag hier een prijs aan voor het drukken van bestekzakjes
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact