Kleur op snee
Inspiratie overzicht

Kleur op snee: laat uw boek opvallen!

KLeur op snee II.jpg

‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Boeken, magazines, visitekaartjes, notitieboekjes en meer kunt u voorzien van een prachtige kleur op snee. Zo valt uw product direct op! Daarnaast is een kleur op snee niet alleen esthetisch zeer mooi, het is ook erg functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat de bladzijden in uw boek beschermd zijn tegen stof en licht!

Laat u inspireren!

Luxe afwerking met kleur op snee

Deze klassieke, chique afwerkingstechniek bestaat al erg lang en lijkt tegenwoordig weer helemaal in te zijn. Het mag dan ook zeker niet worden overgeslagen als afwerkingsoptie voor uw boek. Kleur op snee laat uw boek namelijk prachtig opvallen! Dat is niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat uw boek de blik van uw consumenten direct grijpt. Deze luxe afwerking geeft nét dat extra’s wat u zoekt. Wij kunnen vrijwel iedere kleur en uitvoering leveren. Ga bijvoorbeeld voor een chique zwarttint, een felle contrasterende kleur, stijlvol goud of juist voor een letters of een woord op de zijkant. Bij Flevodruk denken wij samen met u mee over alle opties en welke kleur op snee uiteindelijk het best past bij uw boek, notitieblok, brochures, magazines of ander product!

Bereken uw prijs

Kopje koffie?

Wilt u meer weten over kleur op snee? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw drukwerk? Met een lekkere kop koffie of thee maken wij graag kennis met u! Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen of mailen voor vragen of een afspraak.  

 

  Terug naar het overzicht

Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact