Krantenpapier
Inspiratie overzicht

Krantenpapier bedrukken

Skogn.png

Krantenpapier is een van de meest lichtste papiersoorten die er is. Ook daarmee weten wij raad! Door onze vele klanten bedrukken wij dagelijks krantenpapier en verzorgen het drukken van kranten van A tot Z. Of u nu naturel, licht getint en zelfs roze krantenpapier wilt: Flevodruk Harlingen zorgt perfect voor al uw drukwerk.

Maak een afspraak

Alle soorten en maten krantenpapier

Krantenrol.JPG

Ons krantenpapier is mat, opaak en niet of licht gelijmd. Naast allerlei tinten papier is ons krantenpapier uitermate geschikt om voor het bedrukken van kranten. Dit komt door het krantenpapier zeer veel drukinkt kan absorberen, ‘pluk-proof’ is en een hoge breeklengte heeft.  Bij Flevodruk kunt u al standaard kiezen uit wel vier papiersoorten! Natuurlijk zijn meerdere soorten op aanvraag ook mogelijk. Wij gebruiken de volgende soorten kwalitatief krantenpapier:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd courantdruk ISO 72
  • 55 grams ISO 80
  • 70 grams HVO

Bereken uw prijs

Milieubewust Noors krantenpapier

KrantenpapierJPG.JPG

Ons lichtste krantenpapier (45 grams courantdruk) komt helemaal uit Skogn in Noorwegen. De papierfabriek in deze stad is een van de grootste producenten van krantenpapier in Europa. Leuk feitje: ze produceren maar liefst 565.000 ton papier per jaar! Daarnaast is deze papierfabriek gekwalificeerd voor het kwaliteitssysteem (ISO 9001), het milieu (ISO 14001 en EU Ecolabel) én energie (ISO 50001). Daarnaast is het krantenpapier gemaakt van gerecycled papier. Ze beschikken namelijk over hun eigen pulpmachine die verse pulp (70 tot 75%) mengt met gerecyclede vezels (25 tot 30%). Voor ons een belangrijke reden om met deze papierfabriek te werken. Wij zetten ons namelijk actief in voor een beter milieu en vinden het belangrijk dat onze partners dit ook doen. 

Laat u inspireren

Kopje koffie?

krantdrukken.jpg
Wilt u meer weten over ons krantenpapier en wilt u kranten drukken bij Flevodruk Harlingen? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw drukwerk? Met een lekkere warme kop koffie of thee maken wij graag kennis! Liever even bellen of mailen voor een vraag of afspraak? Natuurlijk kan dat ook altijd.

 

  Terug naar het overzicht

Direct prijs voor kranten drukken nodig?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact