Briefpapier drukken

Briefpapier is de basis van bijna iedere huisstijl. Wij kunnen razendsnel briefpapier drukken en leveren in verschillende uitvoeringen. Deze worden In Full colour en/of met mooie PMS kleuren gedrukt.

U kunt briefpapier drukken op verschillende soorten papier. Het is goed om even stil te staan bij deze keuze. Kiest u voor basic hagelwit printpapier of wilt u een iets luxere uitstraling met dikker of gecoat papier?

Misschien is verantwoord ondernemen voor u wel heel belangrijk en onmisbaar voor de uitstraling van uw bedrijf? In dat geval is milieuvriendelijk briefpapier voor u waarschijnlijk erg belangrijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het ontwerp

Naast de keuze in briefpapier kunnen wij nog veel meer toevoegen in de gewenste uitstraling. Denk aan dubbelzijdige bedrukken of een mooie coating over (een deel) van het papier heen. We kunnen zelfs uw eigen watermerk in het briefpapier drukken. Afhankelijk van uw wensen, de beoogde uitstraling en uw budget zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Onze DTP afdeling adviseert u hier graag over.

PS: vergeet ook uw enveloppen niet.

Bekijk ook eens

Een eigen watermerk op uw briefpapier? Goed idee, want daarmee is uw briefpapier uniek en nagenoeg onvervalsbaar.
Besparen op uw kosten? Maak gratis gebruik van onze stansvormen en bespaar zeeën van tijd. U kunt direct beginnen met opmaken in ons Indesignbestand.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Flevodruk Harlingen bestaat uit een hecht team van 27 drukwerkprofessionals. Wij geloven in samenwerking, met onze klanten maar ook met elkaar!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl