Krantenpapier bedrukken

Rotatiepers die op volle toeren bezig is met het bedrukken van krantenpapier

Het bedrukken van krantenpapier is een vak apart.

Flevodruk Harlingen beschikt over een moderne rotatiepers die op volle toeren draait om uw krantenpapier van de hoogste kwaliteit te voorzien. Of het nu gaat om grote oplages of kleine aantallen, wij hebben de capaciteit en expertise om uw drukwerk perfect te verzorgen.

Onze krantenpapier collectie is veelzijdig en biedt u tal van mogelijkheden om uw kranten te laten opvallen. Wij zorgen ervoor dat uw kranten er altijd professioneel uitzien. Ons krantenpapier is mat en opaak. Dit maakt het uitermate geschikt voor het bedrukken van kranten.

Bovendien kan ons krantenpapier zeer veel drukinkt absorberen en is het 'pluk-proof'. Dit betekent dat het papier niet pluist tijdens het drukproces. En dankzij de hoge breeklengte bent u verzekerd van kranten die niet snel scheuren of breken. Bij Flevodruk Harlingen heeft u de keuze uit meerdere papiersoorten en op aanvraag zijn meerdere soorten mogelijk.

Wij begrijpen dat het bedrukken van krantenpapier maatwerk vereist. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en denken we graag met u mee over de beste oplossingen voor uw drukwerk. Onze ervaren professionals staan voor u klaar om uw krantenpapier te bedrukken volgens de hoogste kwaliteitseisen. Kies daarom voor Flevodruk Harlingen als uw betrouwbare partner voor het bedrukken van krantenpapier.

Krantenpapier uit Noorwegen

Bij Flevodruk Harlingen zijn we trots op ons lichtste krantenpapier van 45 grams courantdruk. Dit papier komt helemaal uit Skogn, Noorwegen, waar een van de grootste producenten van krantenpapier in Europa is gevestigd. Wist u dat deze papierfabriek maar liefst 565.000 ton papier per jaar produceert?

Wij hechten niet alleen waarde aan de kwaliteit van ons krantenpapier, maar ook aan duurzaamheid en het milieu. Daarom werken wij graag samen met deze papierfabriek, die gecertificeerd is voor het kwaliteitssysteem (ISO 9001), milieu (ISO 14001 en EU Ecolabel) en energie (ISO 50001). Bovendien is het krantenpapier gemaakt van gerecycled papier. De papierfabriek beschikt namelijk over een eigen pulpmachine die verse pulp (70 tot 75%) mengt met gerecyclede vezels (25 tot 30%).

Bij Flevodruk Harlingen vinden we het belangrijk om ons actief in te zetten voor een beter milieu. Door samen te werken met deze papierfabriek dragen we ons steentje bij aan duurzaamheid. Kies daarom voor ons lichtste krantenpapier en draag bij aan een betere wereld!

Direct prijs voor kranten drukken nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het drukken van uw kranten? Bij Flevodruk Harlingen kunt u rekenen op kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen. Bij ons krijgt u direct een prijs voor het drukken van uw kranten, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Onze ervaren professionals staan voor u klaar om uw kranten op de juiste manier te drukken. Of het nu gaat om grote oplages of kleine aantallen, wij hebben de capaciteit en expertise om uw drukwerk perfect te verzorgen.

Wilt u meer weten over ons krantenpapier en de mogelijkheden voor uw drukwerk? Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een lekkere warme kop koffie of thee. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch of per mail bereiken voor al uw vragen.

Kies voor Flevodruk Harlingen als uw betrouwbare partner voor het drukken van uw kranten en profiteer van onze uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen. 

Bekijk ook eens

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl