Krantenpapier bedrukken

Rotatiepers die op volle toeren bezig is met het bedrukken van krantenpapier

Het bedrukken van krantenpapier is een vak apart

Wij beschikken over een moderne rotatiepers. Of het nu gaat om grote oplages of kleine aantallen, wij hebben de expertise om uw opdracht perfect te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw kranten er altijd professioneel uitzien. Ons krantenpapier is uncoated en opaak. Dit maakt het uitermate geschikt voor het bedrukken van kranten.

Bovendien kan ons krantenpapier zeer veel drukinkt absorberen en is het 'pluk-proof'. Dit betekent dat het papier niet pluist tijdens het drukproces. U heeft keuze uit meerdere papiersoorten.

Wij begrijpen dat het bedrukken van krantenpapier specialisme vereist. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en denken we graag met u mee over de beste oplossingen voor uw drukwerk.

Krantenpapier uit Noorwegen

Ons krantenpapier komt uit Skogn, Noorwegen, waar een van de grootste producenten van krantenpapier in Europa is gevestigd. Wist u dat deze papierfabriek maar liefst 565.000 ton papier per jaar produceert?

Wij hechten niet alleen waarde aan de kwaliteit van ons krantenpapier, maar ook aan duurzaamheid en het milieu. Daarom werken wij graag samen met deze papierfabriek, die gecertificeerd is voor het kwaliteitssysteem (ISO 9001), milieu (ISO 14001 en EU Ecolabel) en energie (ISO 50001).

Bekijk ook eens

Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl