Krantenpapier bedrukken

Rotatiepers die op volle toeren bezig is met het bedrukken van krantenpapier

Krantenpapier is een van de meest lichtste papiersoorten die er is. Ook daarmee weten wij raad!

Door onze vele klanten bedrukken wij dagelijks krantenpapier en verzorgen het drukken van kranten van A tot Z. Of u nu naturel, licht getint en zelfs roze krantenpapier wilt: Flevodruk Harlingen zorgt perfect voor al uw drukwerk.

 

Ons krantenpapier is mat, opaak en niet of licht gelijmd. Naast allerlei tinten papier is ons krantenpapier uitermate geschikt om voor het bedrukken van kranten. Dit komt door het krantenpapier zeer veel drukinkt kan absorberen, ‘pluk-proof’ is en een hoge breeklengte heeft.  Bij Flevodruk kunt u al standaard kiezen uit wel vier papiersoorten! Natuurlijk zijn meerdere soorten op aanvraag ook mogelijk. Wij gebruiken de volgende soorten kwalitatief krantenpapier:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd courantdruk ISO 72
  • 55 grams ISO 80
  • 70 grams HVO

Milieubewust Noors krantenpapier

Ons lichtste krantenpapier (45 grams courantdruk) komt helemaal uit Skogn in Noorwegen. De papierfabriek in deze stad is een van de grootste producenten van krantenpapier in Europa. Leuk feitje: ze produceren maar liefst 565.000 ton papier per jaar!

Daarnaast is deze papierfabriek gekwalificeerd voor het kwaliteitssysteem (ISO 9001), het milieu (ISO 14001 en EU Ecolabel) én energie (ISO 50001). Daarnaast is het krantenpapier gemaakt van gerecycled papier. Ze beschikken namelijk over hun eigen pulpmachine die verse pulp (70 tot 75%) mengt met gerecyclede vezels (25 tot 30%). Voor ons een belangrijke reden om met deze papierfabriek te werken. Wij zetten ons namelijk actief in voor een beter milieu en vinden het belangrijk dat onze partners dit ook doen.

Direct prijs voor kranten drukken nodig?

Wilt u meer weten over ons krantenpapier en wilt u kranten drukken bij Flevodruk Harlingen? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw drukwerk? Met een lekkere warme kop koffie of thee maken wij graag kennis! Liever even bellen of mailen voor een vraag of afspraak? Natuurlijk kan dat ook altijd.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Vraag hier kosteloos een sample aan van een bedrukte krant. Vul hieronder uw papiervoorkeur in. Wij sturen u de samples zo spoedig mogelijk naar u toe!
U wilt uw folders laten drukken door een betrouwbare en betaalbare drukkerij? Bekijk hier de mogelijkheden!
Op zoek naar een betrouwbare drukkerij die uw kranten kan drukken? Zoek dan niet verder en vraag hier gemakkelijk een offerte op maat aan!
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor het drukken van een krant? Lees het hier!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl