Posterkrant

Een gedrukte posterkrant is een opvallende krant die als poster gebruikt kan worden. Het formaat is opgevouwen A4 en uitgevouwen heeft de krant een A1 formaat. Een prachtige grote poster die gebruikt kan worden voor vele doeleinden.

De posterkrant leent zich uitstekend om aan de ene zijde tekst- en/of beeldvakken te plaatsen, en aan de andere zijde een poster te drukken. Deze kan de ontvanger dan - bijvoorbeeld voor het raam - ophangen om meer bekendheid te geven aan de campagne. Door het handzame formaat is verspreiden zeer eenvoudig.

De posterkrant wordt voordelig en razendsnel in offset-rotatie gedrukt, als een krant. De posterkrant kan gedrukt worden op 70 grams HVO (wit) of op gewoon krantenpapier, net wat uw wensen zijn.

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl