Posterkrant

De posterkrant is dé oplossing voor wie op zoek is naar een opvallende manier om bekendheid te geven aan een campagne of evenement.

Het handzame formaat van A4 maakt het gemakkelijk om de posterkrant te verspreiden, terwijl het uitgevouwen A1-formaat zorgt voor een indrukwekkende poster die gegarandeerd de aandacht trekt.

Bij Flevodruk Harlingen drukken wij de posterkrant op hoogwaardig papier en met onze geavanceerde offset-rotatietechniek, zodat de kwaliteit altijd uitstekend is. U heeft de keuze uit 70 grams HVO (wit) of gewoon krantenpapier, afhankelijk van uw wensen en budget.

Onze posterkrant biedt u veel flexibiliteit bij het ontwerpen van uw boodschap. Aan de ene zijde kunt u tekst- en/of beeldvakken plaatsen, terwijl aan de andere zijde een opvallende poster wordt gedrukt. Hierdoor heeft de posterkrant een dubbele functie en kan deze op verschillende manieren worden gebruikt.

Of u nu een campagne wilt lanceren of een evenement wilt promoten, met de posterkrant van Flevodruk Harlingen zorgt u gegarandeerd voor een indrukwekkende en opvallende verschijning. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Bekijk ook eens

Een krant drukken en binnen 24 uur op locatie leveren is voor ons meestal probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!
Wij bedrukken dagelijks op milieubewust krantenpapier. Direct prijs voor kranten drukken nodig? Wij bieden zeer scherpe tarieven, zonder onverwachte kosten!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl