Huisstijlen.png
Huisstijl

Wij denken graag met u mee op welke manier uw huisstijl het beste tot zijn recht komt.

vanafoplage 1
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Altijd de juiste uitstraling
  • Milieuvriendelijk gedrukt
  • Hoogwaardig huisstijl drukwerk voor scherpe prijzen
  • Exclusieve papiersoorten
  • Van visitekaartjes tot presentatiemappen
  • PMS specialist
  • Gratis DTP-controle
  • Razendsnelle service
huisstijl compleet.jpeg
milieuvriendelijkgedrukt

Uw huisstijl drukken?

De huisstijl van uw bedrijf is erg belangrijk voor de herkenning naar uw (potentiële) klanten toe, maar ook voor de juiste uitstraling. De kwaliteit van het drukwerk is daarbij net zo belangrijk als het ontwerp. Bij Flevodruk Harlingen beseffen we dit maar al te goed en helpen we graag bij het maken van de beste keuze. De mogelijkheden in huisstijl elementen zijn nagenoeg eindeloos, net als ons aanbod in drukwerk.

Bij ons geldt de regel "niets is te gek". We gaan dan ook geen uitdaging uit de weg en denken graag met u mee op welke manier uw huisstijl het beste tot zijn recht komt.

Wij drukken uw huisstijl altijd milieuvriendelijk.

briefpapier.jpeg

Briefpapier en Vervolgpapier

Briefpapier is een belangrijk onderdeel van uw huisstijl. Het is verstandig om vooraf goed na te denken wat voor briefpapier bij uw organisatie past. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Want die zijn er genoeg. Kies uit verschillende papiersoorten en een druktechniek voor de gewenste uitstraling.

Onze prijzen zijn zeer scherp en u kunt bij ons tercht met al uw wensen: van dik papier met zilver- of goud folie en präge en zelfs met uw eigen watermerk! Wilt u meer kleur, dan adviseren wij gebruik te maken van PMS kleuren.

Flevodruk Harlingen is specialist is het drukken van PMS kleuren en heeft hier speciaal moderne drukpersen voor staan.

envelop.jpeg

Enveloppen

Naast biefpapier, is ook de envelop een vast onderdeel van de huisstijl. We leveren ze in alle vormen en maten, met en zonder venster. Maak een envelop bijvoorbeeld uniek door de binnenkant te betrukken in uw eigen huisstijl of met reliëfdruk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer verzenden in een stevige envelop? Dan is een brievenbusdoos misschien ook een goede optie.

Bekijk ook een filmpje hoe enveloppen bedrukt worden op onze 5 kleuren speedmaster.

Wij leveren altijd maatwerk en denken graag mee over een creatieve oplossing!

visitekaartjes.jpeg
Zakelijkdrukwerk

Visitekaartjes

Een eerste indruk laat u achter met een visitekaartje. Laat het onvergetelijk zijn! Heeft u al een ontwerp? Voor een scherpe prijs drukken wij hoge kwaliteit visitekaartjes. Maar heeft u dat nog niet, dan ontwerpen wij in een handomdraai de mooiste kaartjes voor u. De kaartjes kunnen wij op verschillende manier afwerken om er iets heel bijzonders van te maken voor een juiste goede indruk.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld kleur op snee? Bespreek ze met onze specialisten.

Wij maken de mooiste visitekaartjes.

withcompliment card.jpeg

With compliment cards

Stuur een persoonlijk en professioneel bericht naar klanten met ‘with compliments cards’. Het is een voorbedrukte kaart die u gemakkelijk bij een envelop instopt. Ideaal als u bijvoorbeeld samples opstuurt. Wij drukken deze kaarten op papier waarop u gemakkelijk een eigen boodschap kunt schrijven. Ook in kleine oplages en razendsnel geleverd.

Leveren binnen één werkdag is voor ons meestal geen probleem.

schrijfblok.jpeg
Promotiedrukwerk

Schrijf- en notitieblokken

Voor op het bureau of om uit te delen. Laat een stapel notitieblokken drukken in uw huisstijl. Zo hebben anderen altijd uw huisstijl bij de hand. Alle formaten schrijf- of notitieblokken zijn mogelijk. En dun blokje tot een extra dikke. Ook doorschrijfblokken, bureaublokken, genummerde blokken, of maatwerkbloks zijn voor ons geen enkel probleem om te produceren.

Vanzelfsprekend voor een scherpe prijs.

offertemap.jpeg
Snel Geleverd

Offertemappen en/of Presentatiemappen

Met een presentatiemap in uw huisstijl laat u gemakkelijk een goede indruk achter bij uw relaties. Dit hoeft niet een standaard map te zijn. Wij maken er één die uniek is en past bij de gewenste uitstraling van uw organisatie. Mappen worden meestal gedrukt op een mooie kartonsoort, dit kan wel tot 500 g/m2. Mét een uitsnede waar uw visitekaartje precies inpast. Kosten besparen?

Wij hebben vele stansmessen (de vorm van de map) op voorraad, waar u kosteloos gebruik van mag maken.

 

 

flevo-tas3.jpg
Promotiedrukwerk

Draagtas van papier

Namens uw organisatie iets weggeven? Dat doe je het liefst in een tas met uw eigen opdruk. Gebruik daarvoor één van onze gratis design templates of laat ons u helpen met het ontwerpen van een uniek exemplaar. Onze papieren tassen zijn ontzettend stevig en van duurzaam materiaal. Ook ideaal voor op een beurs.

 

 

 

Vlaggen.jpeg
Promotiedrukwerk

Vlaggen

Met een eigen vlag in de wind, maakt u opvallend reclame! Wij printen uw bedrijfsvlag of beachvlag op sterk materiaal. Eventueel met een gatenpatroon zodat de vlag de harde wind kan trotseren. Handig als uw vlag bijvoorbeeld aan een schip hangt. We zorgen voor razendsnelle levering en een mooie scherpe prijs.

Heeft u nog geen ontwerp? Wij helpen u graag.

jurgen-mac-huisstijl.png
DTPhelpdesk

Gratis controle

Of u nu grafisch vormgever bent of als zelfstandige uw eigen huisstijl drukwerk aanlevert, een foutje kan iedereen overkomen. Daarom controleren wij altijd of de aangeleverde drukbestanden voldoen aan de kwaliteitsnormen. Als wij dtp fouten constateren zoals foutief kleurgebruik, onbekende fonts of het ontbreken van afloop en snijtekens dan nemen wij contact met u op om advies te geven.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact