Metallic PMS-kleuren drukken

CMYK heeft een groot bereik maar dit is niet oneindig. Wij zijn specialist in het drukken van PMS-kleuren en gebruiken daarbij ook vaak metallic kleuren.

Dit geeft een unieke meerwaarde aan uw drukwerk. De PMS kleuren zilver (PMS 877) en goud (PMS 871) zijn veelgebruikte metallic kleuren. Daarnaast zijn er nog vele andere metallic kleuren!

Deze kleuren hebben een fantastische metallic glans. Ons advies is om metallic kleuren te drukken op een glanzende papiersoort zodat het metallic effect goed zichtbaar blijft. Het uiterlijk van de metallic inkt kan iets wijzigen wanneer ze zijn afgewerkt met een coating of vernis. Wij brengen deze extra bescherming laag meestal aan ter bescherming van uw drukwerk.

Er zijn meerdere manieren en technieken om uw drukwerk een prachtige metallic look te geven. Bent u geïnteresseerd in "metallic" drukwerk, wij kunnen u hier goed in adviseren.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
PMS is een afkorting voor Pantone Matching System. PMS zijn standaard kleuren die voor het drukken al gemengd worden.
U wilt uw reclame uitingen op groot formaat printen? Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het voor u.
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Naast het volledig doorsnijden, is het ook mogelijk om afbeeldingen op een product aan te brengen door het materiaal half door te laseren!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl