Kunst in kartonnen cassette

Bijzonder drukwerk maken is ons vak

Loopt u vast met uw wens? Flevodruk Harlingen denkt graag mee in het maken van bijzondere producties. Wij maken uniek maatwerk op de meest creatieve en functionele manier. Vier luxe kunst/fotografie boekjes met linnen rug, afgewerkt met een cahiersteek, (gekleurde draad) met gezeefdrukte schutbladen. De boekjes passen in een luxe kartonnen cassette. Op de zijkant van de cassette is een blinddruk aangebracht met daarin 513 jaren. Er zijn ook precies 513 unieke exemplaren gemaakt, elk met de hand genummerd naar één van deze jaartallen.

De kunst/fotografie boekjes zijn gedrukt op Munken, Kristall rough, wit, opdikkend 1.40, mat, ruw, houtvrij TCF, 150g/m2. Een prachtige papiersoort dat heel mooi bedrukt kan worden. Voor dit project zijn er echte persproeven gemaakt voor het beste resultaat.

De gehele productie is begeleid door Wytze Fopma, eigenaar van Fopmawier. FopmaWier is een (hand)boekbinderij gespecialiseerd in bijzonder bindwerk en kartonnages in kleine oplages. Een kijkje op zijn website is zeer de moeite waard! Wij zijn er trots op dat Wytze dit project met ons heeft uitgevoerd tot volle tevredenheid. De lithografie voor dit project was in handen van Sebastiaan Hanekroot van Colour & Books.

Laat u inspireren door Flevodruk Harlingen

Wij maken samen met u hét drukwerk dat u voor ogen heeft. En we verrassen u met effectieve oplossingen en creatieve ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk Harlingen.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek! Wij vertellen u graag alles over het drukwerk dat bij u past.

Bekijk ook eens

Wij nemen bij al onze werkzaamheden verantwoordelijkheid: naar u, naar onze medewerkers en naar de maatschappij.
Speciaal ontworpen voor jubileum een Limited edition kaartenbox met veertig kaarten van festivalposters.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hebt u een vraag over drukwerk? Bekijk hier antwoorden op de meest gestelde vragen over drukwerk.

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl