Kunst in kartonnen cassette
Inspiratie overzicht

Bijzonder drukwerk maken is ons vak

Box6.jpg

Loopt u vast met uw wens? Flevodruk Harlingen denkt graag mee in het maken van bijzondere producties. Wij maken uniek maatwerk op de meest creatieve en functionele mainier. Vier luxe kunst/fotografie boekjes met linnen rug, afgewerkt met een cahiersteek, (gekleurde draad) met gezeefdrukte schutbladen. De boekjes passen in een luxe kartonnen cassette. Op de zijkant van de cassette is een blinddruk aangebracht met daarin 513 jaren. Er zijn ook precies 513 unieke exemplaren gemaakt, elk met de hand genummerd naar één van deze jaartallen.

Box7.jpg

De kunst/fotografie boekjes zijn gedrukt op Munken, Kristall rough, wit, opdikkend 1.40, mat, ruw, houtvrij TCF, 150g/m2. Een prachtige papiersoort dat heel mooi bedrukt kan worden. Voor dit project zijn er echte persproeven gemaakt voor het beste resultaat.

Box2.jpg

De gehele productie is begleid door Wytze Fopma, eigenaar van Fopmawier. FopmaWier is een (hand)boekbinderij gespecialiseerd in bijzonder bindwerk en kartonnages in kleine oplages. Een kijkje op zijn website is zeer de moeite waard! Wij zijn er trots op dat Wytze dit project met ons heeft uitgevoerd tot volle tevredenheid. De lithografie voor dit project was in handen van Sebastiaan Hanekroot van Colour & Books.

Bekijk hieronder alle inspiratie fotos in de carrousel.

Box1.jpg Box8.jpg Box6.jpg Box2.jpg Box3.jpg Box5.jpg Box4.jpg

Laat u inspireren door Flevodruk Harlingen

Wij maken samen met u hét drukwerk dat u voor ogen heeft. En we verrassen u met effectieve oplossingen en creatieve ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van allerlei papiersoorten, beschermende lagen, vouwvormen en meer. Benieuwd? Laat u inspireren door de producten van Flevodruk Harlingen.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek! Wij vertellen u graag alles over het drukwerk dat bij u past.

 

  Terug naar het overzicht

Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact