Jubileumboek 25 jaar Penta Architecten

Het robuuste jubileumboek van Penta Architecten is op hoogwaardige wijze geproduceerd.

Bij het drukken van dit boek is er gekozen voor een bijzondere bindmethode die zorgt voor een unieke uitstraling. Zo is er gekozen voor een hardcover genaaid boek, maar zonder rug. De rug is omplakt met gekleurd linnen, wat het boek een robuuste uitstraling geeft. Ook het 1510 grams bord voor de omslag is beplakt met linnen en het dikke grijsbord is zichtbaar gelaten om het boek een nog uniekere uitstraling te geven. Daarnaast is het voorblad voorzien van foliedruk om het jubileumboek nog meer eigen karakter te geven.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de bijzondere bindmethode maken het jubileumboek niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ook voor een prettige ervaring bij het vasthouden en doorbladeren van het boek. De productie van het jubileumboek is dan ook met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het document niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Kortom, het jubileumboek van Penta Architecten is niet alleen een bijzonder document dat ruim 25 jaar aan toewijding en creativiteit weerspiegelt, maar is ook op hoogwaardige wijze geproduceerd om de unieke uitstraling en kwaliteit te waarborgen. Het is een boek dat niet alleen inspireert, maar ook een waardevol document is voor de geschiedenis en toekomst van het architectenbureau.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl