Jubileumboek 25 jaar Penta Architecten

Het robuuste jubileumboek van Penta Architecten is op hoogwaardige wijze geproduceerd.

Bij het drukken van dit boek is er gekozen voor een bijzondere bindmethode die zorgt voor een unieke uitstraling. Zo is er gekozen voor een hardcover genaaid boek, maar zonder rug. De rug is omplakt met gekleurd linnen, wat het boek een robuuste uitstraling geeft. Ook het 1510 grams bord voor de omslag is beplakt met linnen en het dikke grijsbord is zichtbaar gelaten om het boek een nog uniekere uitstraling te geven. Daarnaast is het voorblad voorzien van foliedruk om het jubileumboek nog meer eigen karakter te geven.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de bijzondere bindmethode maken het jubileumboek niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ook voor een prettige ervaring bij het vasthouden en doorbladeren van het boek. De productie van het jubileumboek is dan ook met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het document niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Kortom, het jubileumboek van Penta Architecten is niet alleen een bijzonder document dat ruim 25 jaar aan toewijding en creativiteit weerspiegelt, maar is ook op hoogwaardige wijze geproduceerd om de unieke uitstraling en kwaliteit te waarborgen. Het is een boek dat niet alleen inspireert, maar ook een waardevol document is voor de geschiedenis en toekomst van het architectenbureau.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl