Kartonnen labels bedrukken

Bent u op zoek naar een duurzaam en stijlvol alternatief voor uw productlabels?

Kies dan voor kartonnen labels bedrukt door Flevodruk Harlingen. Onze labels zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens op maat gemaakt en volledig naar uw wensen bedrukt.

Of het nu gaat om verpakkingen, kleding of flessen, wij kunnen kartonnen labels maken in elke vorm en maat. Daarnaast kunnen wij ze voorzien van een boorgat en touwtje of elastiek om ze gemakkelijk aan uw producten te bevestigen. U kunt kiezen uit kraftkarton of wit karton en ons deskundige team helpt u graag bij het vinden van het beste kartonsoort voor uw labels.

Bij Flevodruk Harlingen streven we naar hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Of u nu een kleine of grote oplage nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen. Onze bedrukte kartonnen labels zijn niet alleen functioneel, maar geven uw producten ook nog eens een unieke uitstraling.

Bekijk ook eens

Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!
Deurhangers drukken? Flevodruk Harlingen drukt uw deurhangers in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl