Kartonnen labels bedrukken

Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw productlabels?

Welkom bij Flevodruk Harlingen, uw ideale partner voor het bedrukken van kartonnen labels. Wij bieden u een duurzaam en stijlvol alternatief voor uw productlabels, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw verpakkingen, kleding of flessen? Onze kartonnen labels zijn de perfecte keuze. Bij Flevodruk Harlingen kunnen we labels maken in elke gewenste vorm en maat. Of het nu gaat om kleine of grote oplages, wij staan voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Om ervoor te zorgen dat uw kartonnen labels perfect bij uw producten passen, bieden we verschillende opties aan. U kunt kiezen uit kraftkarton of wit karton, afhankelijk van de uitstraling die u wilt bereiken. Daarnaast kunnen we uw labels voorzien van een boorgat en touwtje of elastiek, zodat u ze gemakkelijk kunt bevestigen.

Bij Flevodruk Harlingen streven we naar hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het beste kartonsoort voor uw labels. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Of u nu een kleine start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij zijn er om aan uw drukwerkbehoeften te voldoen. Onze bedrukte kartonnen labels zijn niet alleen functioneel, maar geven uw producten ook een unieke uitstraling. Ze helpen u om uw merk te onderscheiden en uw boodschap over te brengen naar uw klanten.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het creëren van prachtige kartonnen labels die uw producten naar een hoger niveau tillen. Bij Flevodruk Harlingen staan wij klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Bekijk ook eens

Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl