Kartonnen labels bedrukken

Op zoek naar kartonnen labels? Wij maken de mooiste kartonnen labels voor verpakkingen, kleding of bijvoorbeeld voor om een fles.

Labels van karton kunnen wij voorzien van een boorgat en indien nodig voorzien van een touwtje of elastiek zodat u ze gemakkelijk aan uw product kunt hangen. Vierkante labels of in een speciale vorm, alles is mogelijk. Wij maken kartonnen labels zoals u ze wenst. Op kraftkarton of op wit karton, samen met ons team van deskundigen zoek wij voor uw het best passende kartonsoort.

Bekijk ook eens

Kraft labels zijn meestal gemaakt van bruin karton en zijn extra stevig, met een natuurlijke uitstraling.
Een hangtag is een soort label, meestal van karton en hangt aan een touwtje. Ook hangtags nodig? Informeer dan nu naar de mogelijkheden!
Deurhangers drukken? Flevodruk Harlingen drukt uw deurhangers in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
In onze drukkerij hanteren wij verschillende druk- en afwerkingstechnieken om voor u het beste resultaat te leveren.
Hoe lever ik een optimaal drukbestand aan voor drukwerk? Lees het hier!
Op zoek naar een scherpe prijs voor uw drukwerk? Kijk dan hier en ontvang binnen 2 uur een offerte op maat!

Kennismaken?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen. Wij geven u met alle liefde een rondleiding langs onze drukpersen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukmerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen. Dus bent u op zoek naar een drukkerij in Friesland ? Bel of mail ons voor een afspraak, dan hopen we u zeer spoedig te zien.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN

T 0517-430043
E info@fh.nl