Spot-UV laklaag

Voorbeeld van een spot-UV laklaag in drukwerk

Een spot-UV laklaag is een mooie manier om uw drukwerk eruit te laten springen.

Het is een glanzende laklaag die slechts op een specifiek deel van het drukwerk wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast tussen het glanzende deel en de matte ondergrond.

De spot-UV laklaag wordt vooral veel gebruikt bij visitekaartjes, brochures en verpakkingen. Het zorgt voor een luxe uitstraling en maakt uw drukwerk net even wat specialer.

Bij Flevodruk Harlingen kunnen wij deze techniek voor u toepassen en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Zo valt uw product direct op.
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitzonderlijke kwaliteit drukwerk, dat zijn onze vellenoffset drukpersen in een notendop. Lees hier over onze hypermoderne Komori & Heidelberg drukpersen!
Hoge kwaliteit drukwerk voor lagere oplages die snel geleverd kunnen worden, dat is digitaal drukken in een notendop.
Uitstekende kwaliteit drukwerk voor kranten, dat is onze offset rotatiepers in een notendop. Lees hier meer over onze moderne coldset rotatiepers!
Drukwerk laten drukken op dun “krantachtig” papier? Wij bedrukken in offset de dunste papiersoorten.

Maak kennis met de Drukkers aan Zee

Heb je een creatief idee? Laat het ons weten! Bij Flevodruk Harlingen begint een goede samenwerking met een inspirerend gesprek. Samen brainstormen om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Wij staan klaar om je te inspireren en te adviseren. Of het nu gaat om verschillende papiersoorten, drukwerkveredelingen, stansen of bindtechnieken, wij maken van elk project iets bijzonders.

In onze moderne drukkerij zorgen we ervoor dat elke bestelling tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we bewaken deze in elke fase van het productieproces. Drukken zoals het hoort! Tijdens een rondleiding door onze drukkerij in Friesland kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en welke controles we uitvoeren bij elke stap. Maak kennis met onze vakmensen die jouw drukwerk met zorg en aandacht behandelen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. We verwelkomen je graag binnenkort, maar komen ook met veel plezier bij je langs.

Contact

Flevodruk Harlingen B.V.
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl