Drukwerk laseren

Met laser drukwerk krijgt uw drukwerk een unieke uitstraling.

Het is een bijzondere manier om afbeeldingen en designs op verschillende materialen aan te brengen door middel van een laserstraal. Het grote voordeel is dat het mogelijk is om het materiaal half door te laseren, waardoor er een subtiel en speels effect ontstaat.

Laser drukwerk is niet alleen geschikt voor papier en karton, maar ook voor materialen zoals hout, steen, leer, stoffen en verschillende soorten plastic. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos en biedt veel creatieve vrijheid.

Met gelaserd drukwerk voegt u een unieke en opvallende dimensie toe aan uw drukwerk.

Bekijk ook eens

Wij produceren uw drukwerk met de modernste digitale druktechnieken, razendsnel in de hoogste kwaliteit.
Cahiersteek brocheren is het hechten van een brochure door middel van touw of garen in de rug.
Met foliedruk geeft u een unieke, luxueuze uitstraling aan uw drukwerk. In feite brengen we een laagje folie aan door middel van cliché.
Bij kartonneren wordt het bord van de voor- en achterzijde voorzien van superdik karton van linnen, balacron papier of ander materiaal.
Deze glanzende laklaag zorgt voor een luxe afwerking en wordt steeds meer in drukwerk toegepast.
‘Kleur op snee’ betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Zo valt uw product direct op.
Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct!
In onze blogs houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van drukwerk.

Kennismaking met onze drukkerij in Friesland

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismaking. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze drukkerij in Harlingen, gelegen in het hart van Friesland. Hier laten wij u met alle liefde een rondleiding langs onze moderne drukpersen verzorgen. Zo kunt u direct kennismaken met onze vakmensen die uw drukwerk met de grootste zorg en aandacht afhandelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een afspraak. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze drukkerij.

Lid van

Contact

Flevodruk Harlingen bv
Kanaalweg 72
8861 KG HARLINGEN
Friesland

T 0517-430043
E info@fh.nl